-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İşim gereği kargo şirketleriyle içli dışlı olduğumdan. TR de kargoculuk yapan firmaların hiçbiri müşteri odaklı değiller nedeni de özel acente olduklarından. Parası olan acente acıyor uc bes eleman alıyor başlıyor dağıtıma. Bu işi UPS iyi yapıyor gerisi doldur boşalt sistemi.
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Katılıyorum.
"YURTİÇİ KARGO" kadar rezil ve ilgisiz firma yoktur. Adamlar; Takmıyor, ilgilenmiyor.
Bana göre;
Surat kargo ilk,
Aras kargo ikinci tercihimdir. Hiç bir sorun yaşamadım sizi bilemem
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
ARAS kargola sipaeis ettigim fotoraf makinesi ANKARA ya 24 saatte elime ulasti.Surat kargoda boyle.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
xrople
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aras kargo salı günü kargolanan paketimi cuma gününe kadar getirmesi gerekirken 3 hafta geçtikten sonra ben şubeye gidip alabildim ve ilk gittiğimde saat 14'ten sonra gelin dediler tamam dedim gittim 14'ten sonra tekrar gittim taşınıyoruz diğer şubemize gidin, arayıp buldum gittim bugün elimizde değil kargoda e kargo getirmedi kaç haftadır diyorum yok anlamıyorlar en son ertesi gün tekrar gittim o kadar gecikmenin üzerine ücret ödemiyeceğimi söyledim o zaman vermeyiz falan dediler bende el mahkum 6 liralık pakete 7-8 lira da kargo ücreti ödeyim aldım ve motosiklet ile aldığım için taşıma alanım pek yok bir çıkarttılar paketi 1m silindir el mahkum çantanın üst tutma yerine geçirip yarısı çanta içinde yarısı dışında getirdim paketimi.
Fakat sürat kargo çok kötü bayramdan önce verdiğim siparişi bayramdan 3 hafta sonra gidip kendim almak zorunda kaldım sebepleri adres eksikliğiymiş her zaman alışveriş yaptığım firma öncedende sürat ile gelmişti ve adresi bulabilmişlerdi 2 hafta geçmesine rağmen yani bu kargo şirketleri ya belirttikleri tarihlerde getirecekler yada ücret talep etmeyecekler antalyaya gidip kendim alsam daha az vakit kaybederdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kargo konusunda çok hassasım. hepsiburada.com dan çamaşır makinesi almıştık. Yurtiçi kargo ile yolladılar. Adam 45 basamak merdiveni yani 2 ci kata kadar çıkardı ve antreye koymadan kapının önüne koydu ve "kapıda teslimat" dedi. işe bak. 2-3 adım daha at. Hatta iki kişiler. Sanki antreye koyunca sana bir şey edeceğiz. Kendi yönetmenlikleri gereği böyle davranması gerekiyor; ama 3 adım daha atsa gtü mü çıkacak. Yuh. Aynen yine yurtiçi kargo yozgattan ankaraya gözlük yollayacağım 10 tl aldı çalışan. Yuhhh.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bayisine göre değişiyor bu durumlar. Ben henüz büyük sorunlar yaşamadım.
Cubbeliahmetsohbetleri.com
Söylerken alim gibi, amel ederken cahil gibiyiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Her kargo firmasının yüzlerce şubesi, binlerce çalışanı var. Aksilik hepimizin başına geliyor. X yerine Y firmasını seçince de hata sıfıra inmiyor. Özel durumlarda şikayet mekanizmasını işletir, sonra kişisel olarak başka firmayı tercih edebilirsiniz. Her olayda şu firma kötü kullanmayalım desek, hizmet alacak yer bulamayız.
Geçmiş olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hepsi berbat. Mng,Yurtiçi,Aras vs bir farkları yok. Elemanlarını yorgunluktan bayıltana kadar çalıştırıyorlar ama yine de birşeyi beceremiyorlar.