BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Merhabalar arkadaşlar,
bildiğiniz gibi kargo firmaları günümüzde önem teşkil ediyor. Kaliteli hizmet bulmak neredeyse imkansız gibi. Bununla birlikte aras kargonun verdiği hizmet beş para etmez.
Daha önceden de 3 günlük teslimat süresini 12 güne çıkarmışlardı. Yine 2 günlük teslim süresinde 5 güne ulaştık. Arıyorum 2 gündür dağıtımda diyorlar. Bende tanıdığım herkese firmanın kötü olduğunu ve kullanmamalarını gerektiğini söyleyeceğim. Bu yüzden sizde aynı sorunları yaşamamanız için bu firmayı kullanmayın ben çok pişman oldum.
Mağdur olmamanız adına farklı kargo firmalarını kullanmanızı öneririm.
İyi forumlar.
zebun
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım ve Otomasyon, Seo
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
rezillikte yurtiçi kargonun eline su bile dökemez
7 kişi bu mesajı beğendi.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Gidiyorum yurticiye yaş -18 diyorki bana burası banka gibi sizin adınızada gelse yasınız tutmuyor ula kargo bana gelmiş da daha neyin davası diğer kargolarda problem yapmıyorlar ondan dolayı yurticinden kargo almak istemiyorum -18 olsak bile bize gelmiş kargo versen nolacak vermesen nolacak sonucta alıcının kimligi elinde garip işler
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kargo bayisine gore hizmet değişiyor, Mesela bazı elemanlar kendi telefonlarıyla arıyorlar kargo hakkında bilgi veriyorlar bazıları ise 2. kez geldim bulamadım sizi gelin alın diye not düşüyor tamamen insanlarda bitiyor şirketlerinde tek tek bayilerle ulaşması çok zor oluyor.
Demem o ki her bayinin hizmeti aynı değildir, Aras kargoyu sen sevmessin ben severim hizmeti bana iyidir yada Yurt içinin iyidir marka kötülemek kötü birşey direk bayi olarak kötüleyelim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şikayet Var sitesine bir yazı yaz anında çözüme kavuşursun
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bu tamamen bulunduğunuz bölgeyle ilgili bir sorun bölgenizde fazla kargo faaliyeti olmuyorsa ondan oluyordur. Bizim burada her kargo firması iyi şuana kadar hepsinden geldi neredeyse kargo, İstanbul'dan buraya hepsi 24 saatten önce getiriyor Antalya/Manavgat, hepsininde dağıtımdaki görevlisi gelmeden önce arıyor evde misin diye :) Bazıları ertesi günde arıyor bugün müsait misin diye 2 günde olmazsam şubeye gidiyorum.
1 Şubesinin dengesizliği tüm firmaya mal edilemez bence, dilekçeni yaz yolla genel merkeze. Bu 1 Tane Türk vatandaşı olan PKK'lı var bütün ülke terorist demeye benzer.
Ek olarak, şikayet var sitesi tamamen gereksiz bir site artık hiçbir firma önemsemiyor orayı.