lostyazilim
tr.link

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edermisiniz Benim De Bir Gelirim Olsun

8 Mesajlar 1.646 Okunma
lstbozum
tr.link

ender ender WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
s.a. arkadaşlar nasılsınız
arkadaşlar ben görme engelliyim real hayatta işe giremediğimden internet üzerinden az da olsa gelir sağlamak istiyorum bu konu hakkında bana yardım etmek isteyen arkadaşları yardıma bekliyorum lütfen arkadaşlar sayenizde benim de bir gelirim olsun

şu an bir dizi domainim bulunuyor en basitinden wp kurdum temasızlıktan botsuzluktan çalıştıramıyorum

hiç olmassa domainimi kullanabilmek için dizi botu teması lazım arkadaşlar

lütfen yardımlarınızı bekliyorum

okuyan okumayan yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim

iyi forumlar

wmaraci
reklam

Orkunx Orkunx Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 208 / 148
  • Ticaret 6, (%100)
Görme engellisin Wordpress kurdun?Ve burdan gelen yardımlara nasıl okuyacaksın?

mesuttt mesuttt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
öncelikle söze daha iyi bir başlık ile konuyu açabilirdin ile başlamak istiyorum.
İnternetten gelir elde etmen yolu, bilgiden geçer. Bir konu hakkında bilgin yoksa internetten gelir elde edemezsin. Örneğin internette editörlük yapan var, post işleri yapanlar var, özgün makale yazanlar var, backlink çalışması yapanlar var, upload yaparak para kazananlar var ... bu örneği daha da arttırabiliriz.

Elinde bir dizi domain'i var. Wordpress kurup bir bot ile siteyi geliştirip gelir elde edeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun bu sadece vakit kaybı olur. Sana tavsiyem hangi alanda bilgi sahibi isen o alanda iş yapmaya çalış veya o alana yönel.

sanaldarb sanaldarb Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Full HD Film izLe Adresindeki Temayı İstersen yardımcı Olurum fakat bot yok. Mesut arkadaşımada tamamen katılıyorum

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Orkun adlı üyeden alıntı

Görme engellisin Wordpress kurdun?Ve burdan gelen yardımlara nasıl okuyacaksın?

arkadaşım görme engelim %50 gözlük takıyorum birazda metin boyutunu yükseltip okuyorum yazdıklarınızı wp kurmaya gelince biraz ekrana yaklaşıp görebiliyorum ama real de işe giremiyorum malesef ayrıca anlayışın ve mesajın için teşekkür ederim

mesut adlı üyeden alıntı

öncelikle söze daha iyi bir başlık ile konuyu açabilirdin ile başlamak istiyorum.
İnternetten gelir elde etmen yolu, bilgiden geçer. Bir konu hakkında bilgin yoksa internetten gelir elde edemezsin. Örneğin internette editörlük yapan var, post işleri yapanlar var, özgün makale yazanlar var, backlink çalışması yapanlar var, upload yaparak para kazananlar var ... bu örneği daha da arttırabiliriz.

Elinde bir dizi domain'i var. Wordpress kurup bir bot ile siteyi geliştirip gelir elde edeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun bu sadece vakit kaybı olur. Sana tavsiyem hangi alanda bilgi sahibi isen o alanda iş yapmaya çalış veya o alana yönel.

sizede teşekkür ederim mesajınız anlayışınız için domainim pr3 olduğundan işlemeye başladığında link satımayı düşünüyorum

forumlara post atma işlerinden anlıyorumda epilepsi hastalığımda var sürekli aynı işi yaptığımda sıkılıyorum daralıyorum

sanaldarb adlı üyeden alıntı

Full HD Film izLe Adresindeki Temayı İstersen yardımcı Olurum fakat bot yok. Mesut arkadaşımada tamamen katılıyorum

sizede teşekkür ediyorum mesajınız için o tema daha çok film siteleri için uygun görünüyor bana dizi teması lazım yinede bulamassam bi tema sizden isteyebilirim yeniden hepinize teşekkürlerimi bir borç bilirim

Alphabet Alphabet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 1432
  • Beğeniler 146 / 287
  • Ticaret 33, (%100)

ender adlı üyeden alıntı

ayrıca inanmayan arkadaşlar olursa devlet hastahanesinden aldığım engelli raporumu bile gösterebilirim

En güzeli bu olacaktır.
Doğrumu yanlış mı tartışmasını yapmayacağım ama başa gelmeden hangi yöntemlere başvurabileceğini tahmin edemezsiniz.Göz çok önemlidir.
Sen devlet raporu artı askerlikten muaf raporunu koy daha kolay amacına ulaşırsın.

Ekleme: Kimi mesajlar silindi.
Eğer gerçekse bir yardımın önüne geçilmiş olacak.Eğer gerçek dışı ise vicdanıyla beraber yanacak.
ender adlı üye raporlarını sunarsa bu tür mesajalrın devamı gelmeycektir.Allah yardımcın olsun.

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14660
  • Beğeniler 3061 / 3060
  • Ticaret 356, (%100)
Bilgin olan bir alana yönelebilirsin..

Örneğin;

- iyi makale yazabilirim dersen fiyatlarını ve kriterlerini belirtip satış konunu aç.
- upload, c/p post işleri yapabilirim dersen aynı şekilde konunu aç..
- paypal alış/verişi yapabilirsin. (belirli komisyonlarla)
- kısa bir araştırma yapıp (uygun bir komisyon sağlayan bir firmadan) bir bayilik alarak internet üzerinden kontor satışı yapabilirsin.
- web tasarım yapabilirim dersen çevrendeki firmaları dolaşıp teklifte bulun ve aldığın 2 3 işten sonra reseller alıp aynı şekilde devam et..
vs. vs. gibi örnekler çoğaltılabilir.. Ama bir film / video sitesine takılıp kalma..

Deneyim demeyin, deneyin!

• Üyelik 04.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Ömer Burak adlı üyeden alıntı

En güzeli bu olacaktır.
Doğrumu yanlış mı tartışmasını yapmayacağım ama başa gelmeden hangi yöntemlere başvurabileceğini tahmin edemezsiniz.Göz çok önemlidir.
Sen devlet raporu artı askerlikten muaf raporunu koy daha kolay amacına ulaşırsın.

Ekleme: Kimi mesajlar silindi.
Eğer gerçekse bir yardımın önüne geçilmiş olacak.Eğer gerçek dışı ise vicdanıyla beraber yanacak.
ender adlı üye raporlarını sunarsa bu tür mesajalrın devamı gelmeycektir.Allah yardımcın olsun.

en yakın zaman da gerekli belgeleri ekleyeceğim

Nonloser adlı üyeden alıntı

Bilgin olan bir alana yönelebilirsin..

Örneğin;

- iyi makale yazabilirim dersen fiyatlarını ve kriterlerini belirtip satış konunu aç.
- upload, c/p post işleri yapabilirim dersen aynı şekilde konunu aç..
- paypal alış/verişi yapabilirsin. (belirli komisyonlarla)
- kısa bir araştırma yapıp (uygun bir komisyon sağlayan bir firmadan) bir bayilik alarak internet üzerinden kontor satışı yapabilirsin.
- web tasarım yapabilirim dersen çevrendeki firmaları dolaşıp teklifte bulun ve aldığın 2 3 işten sonra reseller alıp aynı şekilde devam et..
vs. vs. gibi örnekler çoğaltılabilir.. Ama bir film / video sitesine takılıp kalma..

mesajınız için teşekkür ederim forumlara post atma konusunda iyiyimdir forum yönetiçilik modluk yapabilirim en iyisi bu şekilde bi konu açiyim saolun öneriniz için

domainim pr3 olduğu için link satışı yapıcaktım gelen paralarla bir domain alıp adsense den kazanmaya çalışıcaktım ama bi dizi domaini ve temaya ihtiyacım olduğundan bunları yapamıyorum şu anda

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al