Ömer Burak adlı üyeden alıntı

En güzeli bu olacaktır.
Doğrumu yanlış mı tartışmasını yapmayacağım ama başa gelmeden hangi yöntemlere başvurabileceğini tahmin edemezsiniz.Göz çok önemlidir.
Sen devlet raporu artı askerlikten muaf raporunu koy daha kolay amacına ulaşırsın.

Ekleme: Kimi mesajlar silindi.
Eğer gerçekse bir yardımın önüne geçilmiş olacak.Eğer gerçek dışı ise vicdanıyla beraber yanacak.
ender adlı üye raporlarını sunarsa bu tür mesajalrın devamı gelmeycektir.Allah yardımcın olsun.

en yakın zaman da gerekli belgeleri ekleyeceğim

Nonloser adlı üyeden alıntı

Bilgin olan bir alana yönelebilirsin..

Örneğin;

- iyi makale yazabilirim dersen fiyatlarını ve kriterlerini belirtip satış konunu aç.
- upload, c/p post işleri yapabilirim dersen aynı şekilde konunu aç..
- paypal alış/verişi yapabilirsin. (belirli komisyonlarla)
- kısa bir araştırma yapıp (uygun bir komisyon sağlayan bir firmadan) bir bayilik alarak internet üzerinden kontor satışı yapabilirsin.
- web tasarım yapabilirim dersen çevrendeki firmaları dolaşıp teklifte bulun ve aldığın 2 3 işten sonra reseller alıp aynı şekilde devam et..
vs. vs. gibi örnekler çoğaltılabilir.. Ama bir film / video sitesine takılıp kalma..

mesajınız için teşekkür ederim forumlara post atma konusunda iyiyimdir forum yönetiçilik modluk yapabilirim en iyisi bu şekilde bi konu açiyim saolun öneriniz için

domainim pr3 olduğu için link satışı yapıcaktım gelen paralarla bir domain alıp adsense den kazanmaya çalışıcaktım ama bi dizi domaini ve temaya ihtiyacım olduğundan bunları yapamıyorum şu anda