-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
s.a. arkadaşlar nasılsınız
arkadaşlar ben görme engelliyim real hayatta işe giremediğimden internet üzerinden az da olsa gelir sağlamak istiyorum bu konu hakkında bana yardım etmek isteyen arkadaşları yardıma bekliyorum lütfen arkadaşlar sayenizde benim de bir gelirim olsun
şu an bir dizi domainim bulunuyor en basitinden wp kurdum temasızlıktan botsuzluktan çalıştıramıyorum
hiç olmassa domainimi kullanabilmek için dizi botu teması lazım arkadaşlar
lütfen yardımlarınızı bekliyorum
okuyan okumayan yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim
iyi forumlar
Orkunx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Görme engellisin Wordpress kurdun?Ve burdan gelen yardımlara nasıl okuyacaksın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle söze daha iyi bir başlık ile konuyu açabilirdin ile başlamak istiyorum.
İnternetten gelir elde etmen yolu, bilgiden geçer. Bir konu hakkında bilgin yoksa internetten gelir elde edemezsin. Örneğin internette editörlük yapan var, post işleri yapanlar var, özgün makale yazanlar var, backlink çalışması yapanlar var, upload yaparak para kazananlar var ... bu örneği daha da arttırabiliriz.
Elinde bir dizi domain'i var. Wordpress kurup bir bot ile siteyi geliştirip gelir elde edeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun bu sadece vakit kaybı olur. Sana tavsiyem hangi alanda bilgi sahibi isen o alanda iş yapmaya çalış veya o alana yönel.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Bilgin olan bir alana yönelebilirsin..
Örneğin;
- iyi makale yazabilirim dersen fiyatlarını ve kriterlerini belirtip satış konunu aç.
- upload, c/p post işleri yapabilirim dersen aynı şekilde konunu aç..
- paypal alış/verişi yapabilirsin. (belirli komisyonlarla)
- kısa bir araştırma yapıp (uygun bir komisyon sağlayan bir firmadan) bir bayilik alarak internet üzerinden kontor satışı yapabilirsin.
- web tasarım yapabilirim dersen çevrendeki firmaları dolaşıp teklifte bulun ve aldığın 2 3 işten sonra reseller alıp aynı şekilde devam et..
vs. vs. gibi örnekler çoğaltılabilir.. Ama bir film / video sitesine takılıp kalma..
Deneyim demeyin, deneyin!