suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Sosyal fobi olabilir dedikleri gibi, bende de var bu hastalık doktora da gitmiyorum o ilaçlarla kişiliğimi bozmak istemiyorum. Açıkçası hem sosyal fobi var hem kendim de fazla arkadaş istemiyorum, dürüst çıkarcı olmayan 2-3 arkadaşım var mesela. Öyle yani dürüst insan bulmak zor bu devirde... Bu hastalığın sebebi ise aileden daha çok kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Gelmişim 21 yaşına bundan sonra düzelse de olur düzelmese de olur diyip geçiyorum işte.
VBMaSTeR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bul birtane hayat ortağı evlen yap çocuğunu al sana en güzel arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kardeşim iyi ki o insanlar ile gezmiyorsun belli ki karaktersiz insanlar. Kafanı takma hiç bir şeye, belki yüz yüze görüşemeyiz , belki de görüşürüz hiç belli olmaz ama buradan istediğini sorabilirsin elimden geleni de yaparım senin için.
Farklı arkadaşlar ara kendine , bir de SefaUygun isimli arkadaşın dedikleri çok önemli zaten onları yaptıktan sonra göreceksin onlar senin yanına gelmeye çalışacaklar ama o zaman da sen yüz verme onlara.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu tür durumlarda en iyi yöntem psikolog danışmandır. Sonuçta bu işin okulunu okumuş olan insanlar sizin için en hızlı çıkış yollarını göstereceklerdir. Benim çevremde olup psikoljik tedavi gören insanların hepsi düzeldi ve hayata bakış açıları değişti, ortamları değişti.
Psikolog denildiği zaman ülkemizde herkes deli takısı koyuyor ama bu iş öyle değil. Dünya'da 1 defa bulunuyorsun. Bu yaşlardan da sadece bir defa geçeceksin. Bu yüzden yardım alıp hemen düzelmen gerekiyor. Hayatta acılarını erteleyebilirsin, hatalarını erteleyebilirsin ama mutluluklarını engelleme. Bunu kendin için yap.
Bu sorunda olan tek insan sen değilsin. Sosyal medya çıktıktan sonra zaten toplumun genelinde bir uzaklaşma, paylaşma, beraber zaman geçirme azaldı. Eskiden insanlar iki laf etmek için bir araya gelirdi, şimdi instagram'a fotoğraf atmak için bir araya gelenler bile var.
2 yıl önce facebook, twitter, instagram hesabımı dondurdum, internetimi kapattırdım. 8-9 ay hiç kullanmadım ve gerçek hayatı gördüm. Bunu sende deneyebilirsin. En basit örneği git bir kahve ortamına bir masada oyun izle, sonra onlarla tanışırsın zaten. Daha sonra seni o masaya alırlar, ortamlardan ortam çıkar tamamen sosyalleşirsin. Bilgisayar başından daha az zarar görürsün en azından.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Karaktersiz, ne idüğü belirsiz insanlar ile zaman öldürüp kendini paralamana değmez. Hayat bu kadar ucuz değil. Dogru yoldasın. Kitapları da arkadaş edinebilirsin mesela
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Atılgan ol, kendine güven. Ölüm yok ya ucunda.