-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Uygulama Geliştirme
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim arkadaşımın işitme sorunu vardı bu yıl çürük raporu verdiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Geçmişler olsun, eğer muaf düşüncesi ağır basıyorsa şayet şubede karar reddi var ve bu karar reddine gittiğin zaman seni heyete sokarlar. Hastahane raporlarına, tavırlarına bakarak karar verirler. Kesin bir sonuç söyleyemem ama heyete girenlerin bir çoğu elverişsiz olarak evine gidiyor.
Benim önerim ise eğer çok kötü bir durumda değilsen askerliğini tamamlamanı arzularım. Askerlik yaptığım dönemlerde heyetin elverişsiz kararına karşı gelip hüngür hüngür ağlayan silah arkadaşlarımı gördüm. Kimisinin ayağı kısa idi, kimisinin parmağı yoktu, kimisinin akli dengesi yerinde değildi. Tabi ki elverişsiz kararların alındığı durumlarda karara saygı duymak gerekir ama askerliğe engel olmayan bazı durumları büyütüp çok uğraşmak da etik değil. Senin için söylemiyorum bunları ki sen sözün başında dile getirmişsin her iki karara da hazırım diye.
Burada, forumlarda, bloglarda anlatılan bilgiler sadece bir öneri niteliğinde olur. Resmi kararı zaten askerlik şubesi ve heyet kararı ile olur.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşitme sorunundan bende muzdaribim. İnternet te barış sürecinde muaf savaş döneminde geri hizmet vereceklerini yazıyordu. Ancak şimdi sivil hastahaneler ne karar veriyor bilmiyorum. Ayrıca sizde sonucu buraya yazarsanız sevinirim ben de tecili bozmayı düşünüyorum.
http://www.emrekarakaya.com.tr/
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Boy 175 kilo 110kg
Bu durumda askere alırlar mi acaba? Hesaplaması nasıl oluyor?
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bu hesaplamanın resmi bir dayanağı var mı? Kilo boy oranından başka yağ kas oranlarınına da bakıyorlar mi acaba. Cevaplarınız için teşekürler. Spor yapıyorum ve daha 10 kılı alacağım. Vücut geliştirme çalışıyorum. Şimdi bırakmak istemiyorum. 175 boy ve 120 kılı olacağım hedefime ulaşınca