-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Enpara kullanmanı öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yapı Kredi kullanıyorum öğrenci hesabı olduğu için her hangi bir ücreti yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İş Bankası öğrencilerden kart ücreti almıyor tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
İş Bankası'nı tavsiye ederim. Öğrenci olduğun için kart ücreti yok. Peki neden tercih etmeliyim dersen, her yerde atm si mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
1-)En para(öneririm)
1-)İş bankası
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şubesiz bankacılık istersen Enpara alabilirsin. Hesap işletim ücreti, komisyon vb. şeyleri almaz. Şubesiz olduğu için muhatabınız olacak bir Finansbank şubesi olmayacaktır.
Öğrenci kimliğiniz ile İş Bankası'ndan öğrenci hesabı açarsanız da hesap işletim ücreti vb. şeyler alınmayacaktır. Öğrenciliğiniz bittiği anda iş bankası komisyon ve hesap işletim ücreti almaya başlar.
KuveytTürk ise hiçbir şekilde öğrenci olsan da olmasan da senden hesap işletim ücreti/komisyon almaz. Tek kötü yanı şubesinin olmadığı yerde bankamatiği de yok. Yani KuveytTürk şubelerine gitmen lazım bankamatik için. (En azından bizim bölgede rastgelmedim sadece bankamatik olayına) Ayrıca altın kart diye bir kartı var, harcamalarında gram altın kazanıyorsun. Geçen ben KuveytTürk'den hesap açmaya gittiğimde adamlar Araplar "çerez parası niyetine" 1milyon $ göndermişlerdi bizim şubeye. Bankanın arkasında Araplar var. :D
Eğer kişisel fikrimi sorarsanız İş Bankası bir öğrenci için en uygun bankadır. Özellikle her adım başı bankamatiği olması çok rahat olmanızı sağlar.
KYK'den Kredi/Burs başvurusu yaparsan Ziraat Bankası'nda sana hesap açılacaktır zaten. :)
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Okulunuzun içinde ve evinize en yakın hangi ATM var ise oradan hesap açmanızı öneririm. Masrafsız olmasını istiyorsanız Enpara'yı kesinlikle tercih edin. iGaranti ve Nuvo'yuda araştırın. İş bankasının hesabını bende kullanıyorum hesap işletin ücreti yok ama havale/eft'den ücret kesiyorlar.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
uxdark
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir YapiKredi çalışanı olarak, bizim kartlarımızdan birini almanızı öneririm, hesap işletim ücreti v.s yok. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mesaj yazan tüm arkadaşlardan teşekkürlerimi sunuyorum. :) Hepsini incedim. İş bankası ve enpara arasında karar vereceğim :)