karbonat adlı üyeden alıntı
Madem bu kadar zararlı, neden hala vaktinizi burda öldürüyorsunuz. İroni yapıyorsunuz sanırım.
Bilimsel bir gerçek? Hangi bilimsel araştırma bilgisayarın insanları maymunlaştırdığı kanısına varmış? Siz özgürce düşüncelerinizi yazabilirken bana nasıl fikirlerimin gereksiz olduğunu söyleyebiliyorsunuz. Yaşım sandığınız kadar küçük olmayabilir. :)
Elbette annemin saçmaladığını düşünmüyorum. Ancak internete girip bu şeyi buraya koyuyor, haklı olduğunu savunuyorsunuz ve bunu hala bilgisayar başında yapıyorsunuz. Ben bu davranışı pek mantıklı bulmuyorum.
Düşüncelerinize sizin benimkilere göstermediğiniz kadar saygım var, ancak siz gençler beni dinleyip feyz alsın havasındaysanız yanlış yapıyorsunuz.
Bazı konular haklısın ama makaleyi tam okuduysan ergenlik çağımda yapılan bir kaç hata ve hatadan nasıl dönmem anlatılıyor.
Her şeyin fazlası zarar benim orda anlatmak istediğim o , şuan kararında boş vakitlerimi değerlendiriyorum(Grafik ve sitemle ilgienerek) ve para kazanıyorum .
Bu benim sosyal - fiziksel aktivitelerimi etkilemiyor çünkü.
Maymunlaşmadan kastın ne olduğunu anlamamışsın , kanburun çıkıp , kafan öne eğildiğinde (bazı yanlış pozisyonlardan).Maymunlaştığını anlayabilirsin.
Fikirlerinize gereksiz demedim , sadece yerinin burası olmadığını söyledim.Ayrıca yazdıklarınız fikir değildi sadece kendinizi övdünüz ve kendinizce kabul ettiğiniz doğruları söylediniz.Bunu başka bir konu açarak yazabilirsiniz ve hala özgürsünüz.
Anlamamışsınız iyi okuyup yazın derim , ben sadece ergenlik çağında yaptığım hatayı ve hatadan nasıl döndüğümü anlattım.Şuan o sorunlarım yok ve aşırıya kaçmadan PC başında vakit geçiriyorum.
Ha aptallık mı yapıyorum evet , ama belki bazıları okurda gerçekleri görür diye düşündüm.
Size PC başında vakit öldürmek mantıklı geliyorss (boş yere) , fikrinizdir saygı duyarım.
ayrıca
[B]''ancak siz gençler beni dinleyip feyz alsın havasındaysanız yanlış yapıyorsunuz'' lafından bir şey anlamadım.Ne zamandan beri doğru yolu gösterme çabaları yanlış oldu ? O zaman büyüklerimiz çok hata yapmış.
Yolunuz açık olsun.Cevap vemeyip konuyu saptırmazsanız sevinirim.
Ek Olarak:
burakkaptan adlı üyeden alıntı
hocam sevgilimizle kol kola gezdik tozduk, yağmurlarda beraber ıslandık, sinemayada gittik diyelim. bunları yaptıktan bi süre sonra zaten sıkılmamak içten bile değil. gez toz nereye kadar.
Orda verilen farzı misal, dediğim gibi o kadar çok yapılacak şey var ki...Zaten evlendiğinde , işe girdiğinde PC'yi açma fırsatın bile olmayacak , bari gençliği yaşa :)
Ayrıca miyonlarca insan nasıl PC'siz yaşıyorsa bizde öyle yaşayabiliriz değil mi ?
Ha diyorsanız ben PC'siz yapamam tadında bırakmak en doğrusu :)
Aynen öyle.