-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
122, (%99)
Güzel bir konu dostum. Teşekkürler :)
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Adsense hiç kazandırmıyor. Kazandıran kategoriler hacklinkten geçilmiyor. Asıl İngilizce açıp hintli arkadaşlarla kapışmak lazım
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
mükemmel bir makale olmuş, kendince birşeyleri anlatmaya çalışmış belkide bazılarımızın diyemediklerini demeye çalışmış. birebir katılıyorum, cünkü öyle adamlar varki, saçma sapan yerlere saçma sapan scriptler kuranlarmı dersin, adam mybb forum kurmuş /backlink açmış toplist sitesi kurmuş sırf, 2,3 kişi daha fazla girsin diye işin ..konu çıkartanlar çok. Bu nedenle güzel bir makale olmuş okuyan olursa anlayacaktır. Arkadaşı
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam şimdi bizde tek gelir kaynağı Adsense gibi görünüyor. Diğer reklamveren şirketlere baksan reklamları çok rahatsız edici, kazandırıyor dedikleri ise pop-up reklamlar, onlar da ziyaretçi için güzel değil. Ama yabancılar ortaklık programlarıyla, affiliate linklerle, Adsense ile vs vs kazançlarını daha da arttırıyorlar. Bizde bu çeşit kaynaklar fazla yok. Bir de eskiden ağzımız yandığından heralde linklere aşırı dikkat ederek tıklıyoruz.
Nedir bu sizin bahsettiğiniz alternatif sektörler ? Sadece içerik yayınlayarak oluşturacağımız bir site için benim aklıma çok farklı kategoriler gelmiyor. Seyahat, internet, teknoloji, gıda, sağlık, spor, genel haber, siyaset... Bunların alt kategorilerinde kaçırdığımız ne olabilir ki ? Bakıyorum her alanda yüzlerce site dolu zaten. Varsa alternatif, hiç el atılmamış alanlar millet birleşsin birşeyler yapsın. Ama bana göre pek öyle alan kalmadı. Yada hayal gücüm zayıf :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazarlar.kim diye bir domain aldım.Biyografi sitesi yapmayı düşünüyorum ?
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Economist kardeş güzel konu gercekten anlayan anladı zaten. Son anda yolumu değişturdum