Bahadir32

Arkadaşlar konuyu nasıl okuyorsunuz inanın bilmiyorum.

Ben teknoloji ve söylediğim diğer sitelerin rekabeti çok olduğu için hitlerin bölündüğünü, ve TBM oranlarının düştüğünü ve rekabet arttıkça dahada düşeceğini söyledim. Ben kazandırmıyor demedim. Bakın paragrafımın ilk başı;

Teknoloji siteleri örnek veriyorum 40'lı yaşlarında bir abimizin bir sitesi mevcut Teknoloji, 1K hitim var diyor ama günlük kazanç 1 TL? Şaka gibi ya, evet ama günlük kazancı sitenin 1 TL en fazla 2 TL'leri görüyor.

Kazanırsınız, fakat sizin isteklerinizi doyuracak kadar o kadar emek verip, emeklerinizi karşılayacak kadar yüksek miktarlar kazanamazsınız.

Konumda daha kazançlı, aranma hacmi yüksek ama rekabeti düşük TMB oranı yüksek kategorileri araştırarak bu sektörlere yatırım yapmaları gerektiğini söylüyorum.

Zira konuda uzadı da uzadı. :) Bunlar benim fikrimdir, her arkadaşımın fikrine Bahadır olmak üzere hepsine saygı duyarım. Fakat burada işleri sırf bozulacak diye konuda benimle tartışmaya çalışan bu sektörde 5 kuruş bilgi sahibi olmayan insanlara saygı asla duymam.

Tüm eleştirisel veya bana hak veren arkadaşlarıma teşekkür ederim. Her insanın bir fikri vardır, ben beni eleştiriyorsunuz diye asla kızmam, veya sinirlenmem eleştiri yapılırsa herkes fikrini iletirse konu daha da keyifli olur. :)

İyi forumlar dilerim.