lostyazilim
tr.link

Bu işten bunaldım !

14 Mesajlar 2.266 Okunma
lstbozum
tr.link

PNR PNR Makinist Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 120 / 126
  • Ticaret 11, (%100)
Merhabalar, Bir sinema şirketinde gişe personelliği yapıyorum arkadaşlar 20 yaşındayım ama işimden hiç memnun değilim,çok kısıtlıyorlar (gişe de telefonla oynamak yasak,bilgisayar da bilet işlemi harici her şey yasak,kitap okuyum dedim oda yasaklıyolar) bildigin robot gibi sadece ekran ve müşteri hani sürekli iş olsa amenla ama iş yok müşteri olmayınca da canım sıkılıyor istemsizce elim telefona gidiyor veya tarayıcıya 2.5 yıldır bu şirketteyim amatör bir şirket şahısa ait zaten dışardan kolay rahat gözüküyor ama psikoloji baskısı çok. Öldürüyor adamı küfür ederek rahatlıyorum ya işe gelirken küfür ediyorum insanları ayrı bir dert anlatıyorsun anlamıyor, söylüyorsun anlamıyor iş değiştirmeyi planlıyorum ama bu Ağustos'ta askerliğim var burda tazminat için sık dişini diyorum bırakma diyorum ama bunlar resmen sınıyor beni üstüme geliyorlar bir şey söyleyince de haklı çıkartıyolar kendilerini bu durum artık iyice sinir hastası olmama neden oluyor her şeye cabucak sinirleniyorum hemen kafam atıyor gözüm kararıyor dışardaki insalara karşı yani anneme,babama mesela annem bir laf söylesin hemen tamam tamam diyorum istemsizce çünkü hep sinirli oluyorum ve bunalmış.

Tazminatı yakarım yakmasına da akserliğide tecil etmem gerekiyor kimse 6 ayı kalmış birini işe almayacağı için dışardan da okuyorum aslında okumayı severim açık öğretimin tüm sınavlarına girdim kredi topluyorum az bir kredim mevcut ama daha da mezun olmama çok var diyorum ki askerliği tecil ettirip bu işi bırakıp kendime hem tecrübe hem mesleki yönden bir şeyler katacak bir iş yerine girsem buda çok zor ama imkansız değil ne bileyim kafam çok karışık sadece çok yoruldum fazlasıyla çalışmaktan yoruldum 16 yaşımdan beri çalışıyorum ve artık bu iş yeri bitirdi beni... Bu yazıyı bile habersiz anlık yazıyorum yakalansam tatava yapıcaklar..

Alternatif napabilirim arkadaşlar..

wmaraci
reklam

isyerlerimcom isyerlerimcom İçerik Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 254 / 253
  • Ticaret 27, (%100)
Cinemaximum'da mı çalışıyorsun hocam ?

Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 120 / 126
  • Ticaret 11, (%100)
Hayır hocam,anonim şirket şahsa ait isyerlerimcom

Juve Juve Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek On Page Seo/Wordpress
  • Konum Adana
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 0 / 30
  • Ticaret 14, (%79)
İstifa et dostum insan gibi davranan bir iş bul dicem de kurumsalız diyenlerin hepsi robot arıyor.
PNR

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

murattat murattat TATOĞLU BİLİŞİM Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret yöneticisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 859
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)
Dostum askerliğini yapmanı öneriyorum. Yaşından dolayı girmek isteyeceğin yer askerlik problemi yapacaktır. Bende eleman alırken yaşına dikkat ediyorum eğer yaşı askerlik çağındaysa ve askerliği yapılmadıysa almak için 2. ya da 3. sıraya alıyorum.

Bu yüzden sana tavsiyem biraz dişini sık emin ol herkesin başından böyle bir iş yükü geçmiştir, 6 ay kaldı diyorsun dayan ve kesinlikle sabret. Sonra paşa gibi tazminatını al askere git ve kurtarırsın. Askerde kafan daha rahat olacaktır emin ol.

grsy grsy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 1256
  • Beğeniler 148 / 399
  • Ticaret 22, (%95)
İş sahibi sana nasıl davranıyorsa sende müşteriye o şekilde davran diyeceğim tek şey bu.

hesap satış

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 120 / 126
  • Ticaret 11, (%100)

murattat adlı üyeden alıntı

Dostum askerliğini yapmanı öneriyorum. Yaşından dolayı girmek isteyeceğin yer askerlik problemi yapacaktır. Bende eleman alırken yaşına dikkat ediyorum eğer yaşı askerlik çağındaysa ve askerliği yapılmadıysa almak için 2. ya da 3. sıraya alıyorum.

Bu yüzden sana tavsiyem biraz dişini sık emin ol herkesin başından böyle bir iş yükü geçmiştir, 6 ay kaldı diyorsun dayan ve kesinlikle sabret. Sonra paşa gibi tazminatını al askere git ve kurtarırsın. Askerde kafan daha rahat olacaktır emin ol.

Hocam haklısınız ama işte sanırım biraz doldum ve buraya döktüm biraz içimi yani sabrediyorum gerçekten çok uzun zamandır böyle ama hayırlısı teşekkür ederim yorumunuz için.

82512 82512 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 12.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 10 / 11
  • Ticaret 2, (%100)
Bir avukat olarak verebileceğim tavsiye askerliğe kadar bekle. Askerlikle birlikte kıdem tazminatını al ve çık. Mobingden kaynaklı haklı nedenle fesihleri kanıtlamak çok zor istifa edersen kıdemin yanar.
Bir problem yaşarsan beni bul.

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
İşine devam et dostum, sevmeye çalış yapacak bir şey yok. Şimdi çıksan yeni bir iş bulamayacaksın, mesleğin de yok. Ailen üzülecek, sen de ekonomik sıkıntıya düşeceksin.

İş yerinde çok daralıyorsan gelmeden önce veya çıkışlarda fazla kaçırmadan bir iki tek bir şeyler at, ciddiyim rahatlatıyor. Anne babana bağırıp çağırmaktan iyidir.

Askerliğe kadar dişini sık, tazminatı al keyfine bak.

Fiziğin iyiyse sözleşmeli er, uzman çavuş veya astsubay olmaya çalış.

Başarılar.

ihsanKESKiN ihsanKESKiN #Wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 141 / 196
  • Ticaret 15, (%100)
Oku derim aynı iş yerinde yada farklı bir yerde çalışmaya bak açıktan kapalıdan nasıl olursa olsun oku derim. Kazandığın parayı eğitimine kursa vs vs harca yoksa işin zor. Kendini neye yatkın hissediyorsa o yöne git

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al