Merhabalar, Bir sinema şirketinde gişe personelliği yapıyorum arkadaşlar 20 yaşındayım ama işimden hiç memnun değilim,çok kısıtlıyorlar (gişe de telefonla oynamak yasak,bilgisayar da bilet işlemi harici her şey yasak,kitap okuyum dedim oda yasaklıyolar) bildigin robot gibi sadece ekran ve müşteri hani sürekli iş olsa amenla ama iş yok müşteri olmayınca da canım sıkılıyor istemsizce elim telefona gidiyor veya tarayıcıya 2.5 yıldır bu şirketteyim amatör bir şirket şahısa ait zaten dışardan kolay rahat gözüküyor ama psikoloji baskısı çok. Öldürüyor adamı küfür ederek rahatlıyorum ya işe gelirken küfür ediyorum insanları ayrı bir dert anlatıyorsun anlamıyor, söylüyorsun anlamıyor iş değiştirmeyi planlıyorum ama bu Ağustos'ta askerliğim var burda tazminat için sık dişini diyorum bırakma diyorum ama bunlar resmen sınıyor beni üstüme geliyorlar bir şey söyleyince de haklı çıkartıyolar kendilerini bu durum artık iyice sinir hastası olmama neden oluyor her şeye cabucak sinirleniyorum hemen kafam atıyor gözüm kararıyor dışardaki insalara karşı yani anneme,babama mesela annem bir laf söylesin hemen tamam tamam diyorum istemsizce çünkü hep sinirli oluyorum ve bunalmış.
Tazminatı yakarım yakmasına da akserliğide tecil etmem gerekiyor kimse 6 ayı kalmış birini işe almayacağı için dışardan da okuyorum aslında okumayı severim açık öğretimin tüm sınavlarına girdim kredi topluyorum az bir kredim mevcut ama daha da mezun olmama çok var diyorum ki askerliği tecil ettirip bu işi bırakıp kendime hem tecrübe hem mesleki yönden bir şeyler katacak bir iş yerine girsem buda çok zor ama imkansız değil ne bileyim kafam çok karışık sadece çok yoruldum fazlasıyla çalışmaktan yoruldum 16 yaşımdan beri çalışıyorum ve artık bu iş yeri bitirdi beni... Bu yazıyı bile habersiz anlık yazıyorum yakalansam tatava yapıcaklar..
Alternatif napabilirim arkadaşlar..