-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
15 yıldır bu işin içindeyim şuan özel bir şirkette web yazılım uzmanı olarak çalışıyorum kazancım şükür iyi ama yılların bilgi birikimiyle söyleceğim şeyleri söylemişiniz her branşta olduğu gibi bizde de suyu çıktı.
Artık ne internete ne internet projelerine inancım kalmadığı için tüm sitelerimide kapadım sadece yazılıma döndüm geleceği parlak görmüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kusura bakmayın ben kimseyi savunmuyorum sadece söylemem gereken birşey var ki hazır script kullanarak hazır scriptte olan hataları incelemekte aslında o hatayla bir daha karşılaşınca hatayı kolayca çözebilmen konusunda bilgilenirsin sizde biliyorsunuz ki her zaman öncelikli hazır yapıları incelemek üzerine kuruludur bu sistem kuşlardan esinlenerek nasıl uçak bulunduysa yeni başlayanlarda bilgililerden yada hazırlardan esinlenerek yepyeni sistemler keşfedebiliyorlar.Bunun yanı sıra bugüne kadar bu forumda bir çok soru sordum ve birçok bilgili kişiden öğrendiklerim oldu.Daha bugün 970x90 ve 300x600 adsense reklamını aynı sayfada bulundurulamayacağını bir cevap yazandan öğrendim.Yani ben demiyorumki hep hazıra kaçılmalı hazır yapılar incelenmeli en azından ben hazırları inceleyerek bilgisayara anlam vermeye çalışıyorum.Ben 2 3 senedir bilgisayar ile uğraşıyorum ancak demiyorumki profesyonelim değilimde zaten hiçbirimiz değiliz.Şimdi size desem sıfırdan yazılım tabanı yapın zorlanırsınız.Çünkü şu an herkesin kullandığı wordpress bile kaç kişi kaç bin kişi tarafından yapılmış siz düşünün.Size karşı gelen cümleler değil bunlar yanlış anlamayın.Ama ben şimdiye kadar birçok şeyi sorarak öğrendim.Bu forumda birçok konu hakkında bilgilerden bilgi aldım sağolsunlar gayet yardım ettiler.Webmaster demek illaki profesyonel olcaksınız anlamına gelmez yeni başlayan webmasterin bile hiç bilmeyenden daha çok şey bildiği bir doğrudur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O değilde "Yazılımcıyım" diye ortalıkta gezinen fakat sadece youtubedan 1-2 şey bilen insanları görünce sinirlerim bozuluyor ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Yapmasını bilen 50TL'ye bile çok özel bir site kurabilir. Ama sorun şu ki 50TL'ye site kuruyorum diyenlerin çoğu hazır tema ve sistemleri kurup, ilk günlerde hevesle yazılar girip (bu yazıların ne kadar iyi olduğu tartışılır) daha sonra siteyi boşluyor ve Webmaster'ım, site kurabilirim, 50TL versen yeter gibi ifadelerle ortalıkta dolaşıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**