-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Merhaba Değerli Wm Ailesi Geçen Haftalarda Okuyan Oğlum bana İHH tarafından Okullara yollanan bİr Yardım Kumbarası Getirdi Bu yardım kumbarasını bende iş yerine götürüp doldurmaya çalıştım ve sonraki gün teslim ettim. Bu hafta ise Kızım bir Yardım kumbarası getirdi gene İHH yardım kumbarası bunuda gene getirdim inşallah dolduracağız Sizlerde Bugun İsterseniz
https://online.ihh.org.tr/ Bu adresten Bağış yapabilirsiniz yada yakın çevrenizdeki Sadaka kutularına Atabilirsiniz Bugun Herbirimiz Bütçemiz yettikçe Bir SADAKA Verelim. Allah Sadakalarınız Kabul etsin.
SADAKA İle ilgili bazı ayet ve Hadisler
BAKARA 271. Eğer sadakaları (zekât ve benzeri hayırları) açıktan verirseniz ne âlâ! Eğer onu fakirlere gizlice verirseniz, işte bu sizin için daha hayırlıdır. Allah da bu sebeple sizin günahlarınızı örter. Allah, yapmakta olduklarınızı bilir.
HADİD 18. Sadaka veren erkeklere ve sadaka veren kadınlara ve Allah’a güzel bir ödünç verenlere, verdiklerinin karşılığı kat kat ödenir ve onlara değerli bir mükâfat vardır.
(Ölmeden önce tevbe ediniz. Hayırlı işleri yapmaya mâni çıkmadan önce acele ediniz. Zekât ve sadaka vermekte acele ediniz. Böylece Rabbinizin rızıklarına ve yardımına kavuşunuz!) [İbni Mâce]
3 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Katılıyorum
Crewx Peygamber efendimiz kendisinden birşey isteyeni geri çevirmezdi kendisinde yoksa işini görecek kadar birinden borç alır isteyene vermeye çalışırdı. Bir Aliminde Sözü Şudur Biri Senden yardım istiyorsa para felan Güven veriyorsa sana ve imkanın varsa çokça ver güven vermiyorsada gene ver ama az ver boş gönderme en azından boş gitmesin diyor.
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir olay yaşamıştım çok dalgındım o sıralar sıkıntım var dı karşım dan yaşlı bir teyze gelmiş ti oğlum dolmuş param yok verirmisin dedi bende birşey diyemedim tedirgindim bir olay yaşamıştım.
Döndüm arkama tam verecektim bir baktım ki teyze ortada yok yürüyemiyor da.
Heral de orada yardımı yapsaydım ya sağlığım yerinde olacak tı yada rızkım artacaktı onun için böyle tür olaylar yaşarsanız diye diyorum yardım yapın en kısa zaman da yardımı yapacağım Paypal hesabım açılsın.
Yada bulundugum alan da sadaka kutusu varsa yapacağım.
Konuyu açtığınız için teşekkürler insanlık ölmemeli ki insanlık devam etmeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Konuya Katılım sağladığınız ve yaşadığınız bu olayı paylaştığınız için ben teşekkür ederim
ErdemDnmz Herkesin muhakak bu tür olaylardan yaşanmışlığı vardır muhakak Rabbim Güzel Niyet ve Güzel şekilde karşılık vermeyi nasip etsin. Bizler Müslüman olarak İyilik olarak birşeylere niyetlendiğimiz zaman Rabbim onuda yazıyor ne büyük bir Nimet Bu Şükürler olsun Tekrar teşekkür ederim
1 kişi bu mesajı beğendi.