Merhaba Değerli Wm Ailesi Geçen Haftalarda Okuyan Oğlum bana İHH tarafından Okullara yollanan bİr Yardım Kumbarası Getirdi Bu yardım kumbarasını bende iş yerine götürüp doldurmaya çalıştım ve sonraki gün teslim ettim. Bu hafta ise Kızım bir Yardım kumbarası getirdi gene İHH yardım kumbarası bunuda gene getirdim inşallah dolduracağız Sizlerde Bugun İsterseniz https://online.ihh.org.tr/ Bu adresten Bağış yapabilirsiniz yada yakın çevrenizdeki Sadaka kutularına Atabilirsiniz Bugun Herbirimiz Bütçemiz yettikçe Bir SADAKA Verelim. Allah Sadakalarınız Kabul etsin.
SADAKA İle ilgili bazı ayet ve Hadisler
BAKARA 271. Eğer sadakaları (zekât ve benzeri hayırları) açıktan verirseniz ne âlâ! Eğer onu fakirlere gizlice verirseniz, işte bu sizin için daha hayırlıdır. Allah da bu sebeple sizin günahlarınızı örter. Allah, yapmakta olduklarınızı bilir.
HADİD 18. Sadaka veren erkeklere ve sadaka veren kadınlara ve Allah’a güzel bir ödünç verenlere, verdiklerinin karşılığı kat kat ödenir ve onlara değerli bir mükâfat vardır.
(Ölmeden önce tevbe ediniz. Hayırlı işleri yapmaya mâni çıkmadan önce acele ediniz. Zekât ve sadaka vermekte acele ediniz. Böylece Rabbinizin rızıklarına ve yardımına kavuşunuz!) [İbni Mâce]