SizinWeb valla hocam ben kim gelir ne ister se istesin "Her gördüğünü hızır bil" diyor ya ona uyarak geri çevirmeyim elimden geleni yapıyorum. Burada bir de insanlık dersi vermek istiyorum.
Geçen günlerde üniversiteden çıktım ve çok karanlık bir sokaktaydım her akşam geçerim.Tekinsizdir fazlasıyla. Neyse artık o sokakta giderken 2 kişi önümü kesti 35-40 yaşlarında 2 adam içmişler çekmmişler her türlü pislik. Bana dediği Selamın aleykum kardeşim dedim Aleykum selam kardeşimdedi sana zahmet sen korkma bizden sana zarar gelmez 1 sigara verebilirmisin sokakta kalıyoruz 8 yıldır dedi. O anda ne korku ne kaçmak vs gibi aklıma düşünce bile gelmedi tek bildiğim şey üzüldüğümdü bunu o da anladı ve kardeşim dedi okuyor musun okuyorum dedim abi tamam dedi kardeşim sen her gün bu sokaktan geç arka sokaktakiler vermezsen vuruyorlar bu sokaktan geçersen ben sana göz kulak olurum allah yardımcın olsun okumana çok sevindim felan baya konuştuk yani burada çıkarılabilecek sonuç şu.
Kim ne olursa olsun hor görmeyin bir gün gelir sizde onun durumuna düşersiniz her çıkışın bir inişi olduğu gibi o yüzden İnsan ayrımı yapmayın herkesi Rabbim yarattı Fikirlerinden dolayıda hor görmeyin herkesin fikri kendinedir. Önemli olan İyi olmak , İnsan olabilmek...