-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Arkadaşlar bilgisayar başında oturmaktan 85 kilo olmuşum haberim yok :) Boyum 180 ayakta pek belli etmiyorum fakat otururken rahatsız oluyor insan.
Dezpack diyet seti kullanıp memnun olan webmaster arkadaş var mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
prestij
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam boyum bir seksen iki üç falan doksan kiloydum çok yiyordum düzenli olarak yemek yedim aynı saatte hergün ana öğünler günde iki saat spor aynı saatte. Yemeği hiç kısmadım çok yedim dengeli yedim. Altmış kiloya kadar düştüm ha bu arada düzenli uyku hergün aynı saatte kilom sabit kaldı yetmiş olmuştur şimdi
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bana kalırsa boyuna göre kilon çok normla, ama tabi fazlalıkların vücütdaki dağılımıda etkiler. Ben 180 in 70 kiloyum fakat kendimi çok zayıf bulduğum için kilo almaya uğraşıyorum şahsi fikrim en az 80 olmalıyım.
Spor, daha doğrusu hareketlilik çok önemli bir kaç ay öncesine kadar düzenli olarak çalıştığım işimdeyken kendimi çok iyi ve zinde hissediyordum, fakat bir kaç aydır evdeyim ve bende senin gibi bilgisayardan kalkmıyorum. Dışarıda pek çıkmıyorum ve boğazımda fena derece açılmış durumda şimdi bir ekmek bitirsem yarım saat sonra canım yine birşeyler istiyor. Fakat böyle yemek tüketiyor olmama rağmen gün geçtikce de zayıflamaya devam ediyorum.
Galiba burada ki dikkat etmememiz gereken nokta "düzenli beslenmek" oluyor. Bir çok kişi yanlış bir fikir de yemek yemediği zaman zayıflayacağını sanıyor fakat aslında düzenli beslendiğimizde sık fakat azar azar yediğimizde kilolarımız daha dengeli oluyor bana göre en azında içinde olduğum durum bana bunu kanıtlar nitelikte.
Ayrıca belirtmiş olduğun şeyi kullanmadım ama sana yinede fikir olması açısından yazdım bunları. Dediğim gibi hareketlilik önemli en azında gündüz fırsat bulamıyorsan bile geceleri dışarı çıkıp biraz yürüyüş yaparak ve geri dönüş yolundada hafif tempo olarak koşarsan faydası olur illaki.
Burada dikkat etmek gereken bir diğer noktada kilonuzdan ziyade o kilonun sebebidir. Yani kemik ve kas olarak 90 kiloysan mükemmel fakat kas oranı az olupta yağ oranı fazlaysa 60 kiloda olsan sıkıntı var demektir. Önemli olan kas ve yağ oranını ayarlamak. Bu da en iyi spor ile olacak bir şey özellikle fitness'ın çok faydasını görürsün.
freex
Selamın Aleyküm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
boy 180 kilo 48 hep pcde oturuyorum günde 4 çğün yiyorum
sabh öğle ikindi akşam bide her sabah süt içiyorum :) yinede almıyorum
https://www.olimitsiz.com SATILIK 20 ÖZGÜN IÇERİK MEVCUT 1 kitap alana verilecek ( 1 AY OLDU) y
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
hukukcu
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam bende araştırma içindeyim diyet dukanın versiyonu ama net sonuç alan gerçek kişi görmedim işin aslı şikayetim varda bir kaç konusu var ücret iadesi ile ilgili reklamına bakılırsa epey tutmuş görünüyor ama denemeden bilemeyiz
1 kişi bu mesajı beğendi.
--------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad