-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BenBurak adlı üyeden alıntı
Bildiğiniz gibi piyasada birbirinden farklı özellikle ve fiyatta diş macunları var. Okuduğum bir makale de şöyle yazıyordu; önemli olan dişleri düzenli fırçalamak, her diş macunu aynıdır. Buna katılıyor musunuz? Sizce gidip 25-30 TL'ye diş macunu almak mantıklı mı yoksa diş macunlarının hepsi hemen hemen aynı mı?
Bir diğer sorum ise şu, önerebileceğiniz implant markaları nelerdir? Türk implant markaları sizce kaliteli ve güvenilir mi?
Şimdiden teşekkür ediyorum :)
Üstad doktor bey ne der bilemem ama çoğu kişi bunu gözleriyle ve yaşayarak kesinleştirmiştir.
Dişlerin beyazlığının diş fırçalamakla uzaktan yakından alakası yok. Hemde hiç mi hiç yok. İsteyen doktorda istediği kadar var desin şahit olanlar yaşayanlarda deneyimlemiştir. Hayatında diş fırçalamamış, zibil gibi kola çay kahve tüketip inci gibi dişi olan var. 50 kere fırçalasada bişey olmayan. Diş yapısıyla alakalı daha çok. Adamın dişinde diş taşı oluşmuyor yahu olabilir mi böyle birşey. Ana doktorlarımıza sorsak elbette 6yıl okumuş olmanın egosuyla anlamadığınız terimleri kullanarak kafa karıştıracaklar. Yani elbette fırçalayın dişi o ayrı konu :)
Doktor bey belirtmemiş, bir yerde bahsetmil ama sanırım başka biley anlaşılmış. Diş taşı temizliği diş beyazlatma olarak geçmiyor. Diş ağartma farklı şeydir diş taşı temizliği başka. Taş temizliğindede 1-2 ton farkedebilir ama bembeyaz diyorsanız ağartma yapacaksınız. Yaparsanız çay kahve sigaraya elveda diyip eskisinden daha iyi bakacaksınız. Çünkü diş minesinde mikro delikler açıp içine nüfuz ediyor ve o delikler hep kaldığı için sararma daha çabuk oluyor. Diş taşı temizliği ve ağartma yapmak isteyenler bunu bilmeli. Doktor beyin fiyatını bilmiyoruz tabii ama 1500₺ resmi fiyat veren yerler bi şekilde 800-1000₺ ye kadar yapabiliyorlar.
Macun konusunda ben kliniklerdeki reklam amaçlı macunlara ve maalesef doktorlarımıza güvenmiyorum. Parayı verenin macununu koyarlar. Maalesef ülkemizde doktorlarımızın büyük kısmı her alanda bu şekilde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İmplant ücreti ne kadar ? Ve kaç yaştan sonra yapilmasini tavsiye ediyorsunuz , ayrica 18 yaşindan sonra diş çıkar mi ? Cikmaz sa neden cikmaz ? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam öncelikle böyle bir konu için teşekkür ederim.
Sorularım;
1-Ön dişlerimin iç alt kısmında siyahlık var. Nasıl geçer.
2- Ağız kokusu, neden oluşur nasıl geçer (ilaç vs önerir misiniz) (Çürük vardı dolgu kanal tedavi yaptırdım hala şikayet devam ediyoediyor. )
3- Diş eti kanaması nasıl durdurulur(öyleki abdest alırken veya ufacık bir yumrukta bile kanıyor. Sadece sol 2 diş eti kanıyor başka diş kanamıyor.)
Teşekkürler hocam kusura bakmayın lütfen çok soru sordum.😊
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eşimin de benim de yanlış dolgudan dolayı azı dişlerimiz ortadan dikey olarak ikiye ayrıldı ve ayrılan parçaların biri sallanıyor. Bu dişler çekilmelimi yoksa bir tedavi mevcutmu? Şimdiden teşekkür ederim.
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tel yaktırmak istiyorum bunun ortalama maliyeti nedir her gittiğim yer ayrı fiyat veriyor ne fark var bu konuda yardımcı olma şansınız var mı İstanbul'dayım ?