Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Şehir efsanesi gibi geliyor bana. Yeni Mahalle veya Siteler'de zamanında kan davası veya Kız davasından dolayı birbirine düşmüş aileler oluyor. Bunların engellenmesi içinde polis o bölgede sürekli nöbet tutuyor.


Yeni Mahallede nevruz kutlamaları sırasında mahallede bulunan bir bakal bi gencin ölümüne sebep olmuştu. Çoğun ailesi de Bakkalı öldürme girişiminde bulunmuş. Sonra olaya polis müdahele etmiş ve gece gündüz bakallın olduğu sokakta Özel Harekat nöbet tutuyordu. Bahsettiğim yerlerde ki Aileler geniş aile genellikle, hatta bazen tüm akrabalar olabiliyor. Bu da ciddi toplumsal olayların olması anlamına geliyor.


Bence buna benzer bir olaydır ve buyuk olasılıkla bahsettiğiniz ev yine ASAYİŞin nöbet tuttugu ve barındıgı evlerden biridir. Yani Kendi can güvenliği içinde ayrıca nöbet tutuluyor ( Bu bölgeler Mersinin en sorunlu yerleridir. Uyuşturucu yuvasıdır )


ghost3890 adlı üyeden alıntı

Eğer orda bişi varsa devlette bunu biliyosa girer alır baskan kimseye göz boyamak için gösteri yapıcagını sanmıyorum
Arkadasların dediği gibi cinayet kavga gibi olaylar yada eroin tarzı ticaret için baskın yaparlar


Sanırım tam haberiniz yok devlet açıklama yaptı devlet tarafından resmi bir kazı yapılıyor 1.5 aydırda kazılıyor her aksam resmi harfiyat kamyanu gelip malozları alıp götürüyor. Bu kazı çalısması meclise bile tasınmıştı. Yani dediğiniz olaylarla ilgisi yok.