wmaraci reklam
lidertakipci

erkek olmaktan utandım

22 Mesajlar 4.165 Okunma
advertseo
wmaraci reklam

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

Oğulcan adlı üyeden alıntı

Türk=Müslüman, Pedofili=Cinsel İlişki gibi denklemleri ortaya koyan, saçmalık ötesi fikirlerinizi ortaya saçmışsınız. Kaldı ki, ateistlerde çok olduğu için görmüyorum demek de saçmalığınıza mühür vurmuş. Şayet ateistler bir ülke değil, ülkede yer alan bireylerdir.

Türk = Müslüman kavramı her ne kadar sizin için öyle olmasa da, öz anadolu insanı için bir zamanlar öyleydi. Bir ara köye, kasabaya gidip, ninelerinize dedelerinize sorarsanız, Allah ile, İslam ile Türklüğü nasıl bağdaştırdıklarını görebilirsiniz. Hatta büyük şehir denilen küçük şehirlerin insanlarının fotoğraflarını gösterirseniz 'oğlum bunlar Türk'e de benzemiyor' yanıtlarını almanız muhtemeldir.
Şayet anadolu insanı özünü, kendini değiştirdiği, özenti duygularını yabancılara verdiği gibi, dinini de vererek ateizm denilen şeye tutulmuş gitmiştir. Bahanesi de "din eski çağda kaldı" demektir. Sanarsın ki kendisi nükleer mühendis, dünyayı fethetti her türlü "çağdaş" bilgiyi aldı bir tek din kaldı. Elin dahi dedikleri Albert E.'ı, Stephen H.'i ateizmi milletin gözünün içine sokmazken (hatta S. Hawking bir röportajda kendisine gelen bir ateiste, dine neden bu kadar kafayı taktın diye göndermede bulunmuştu) bizim ve dünyaynın 'çağdaş' insanları herşeyi bırakıp ateizmi benimsiyorlar. Yıl olmuş 2018, 2019'a gireceğiz, bir çeyrek yüz yıl olacak yakında, robotlar bile öğrenme yetisi kazanıyor ama insanlar akıllarını kaybediyor...

Neyse konuyu dağıtmayalım. Kısacası yeni nesil değilseniz Türklük ile İslamın nasıl bağdaştığını bilirsiniz. Şayet yeni, 'çağdaş ve modern' denilen nesildenseniz. Ben bu nesilden olan hiçbir insanın bir ırka bağlılık güttüğünü düşünmüyorum. Şayet hepsi birbirine benziyor, ha Amerikadaki Johnny ha Türkiyedeki Can, ha Alman Hans. Çağdaşlık ayağına hepsi de birbirine benziyor. Kültür mültür hak getire.

Pedofili = Cinsel ilişki nasıl bir tabir yani burada ne kastettiniz anlayamadım, ben öyle bir şeyi alenen yazmadım. Ama pedofili cinsel arzudur? başka nedir? çocuklarla evcilik oynama isteği midir?
Bakınız:
"Pedophilia is a psychiatric disorder in which an adult or older adolescent experiences a primary or exclusive sexual attraction to prepubescent children"
Sizin bilgi birikiminiz uzaydan mı geliyor yoksa farklı evrenlerde mi yaşıyoruz?

Pedofili yetişkin bir bireyin bir çocukla cinsel ilişki arzuladığı psikolojik bozukluktur. NOKTA.

Ateistleri bir ülke olarak kabul ettiğimi nerede okudunuz? şayet ben insanların hal ve hareketlerine bakarak ne olduklarını rahatlıkla anlayabiliyorum. İstedikleri kadar kıvırıp kıvransınlar, herhangi bir inanca mensubiyet öyle dilde müslümanım demekle olmuyor. Öyle olsa müslümanım diyen herkes cennete giderdi.

Oğulcan adlı üyeden alıntı


Nasıl ki Türk demek Müslüman demek değilse, ateist demek de bir muhit ya da ülke değildir. Türkiye'de yaşayan insanlar ateist de olsa böyle bir şerefsizliği yaptığında, Müslümanın yaptığından farklı tepki almayacaktır. Dolayısıyla bu insanlar benzer bir şerefsizliğe yeltendiğinde en az Müslüman bireyler kadar tepki alacaktır. Ayrıca ahlak, dinden çok ayrı ve bağımsız bir kavramdır. Bir din ile özdeşleştirilemez.


Nerde tepki alıyorlar hadi gösterin? ben size rutin bir yürüyüşte elin parmaklarından çok pedofili tanımına uyan şey gösteririm. Ama onlar rıza oluyor. Neden? Medeniyet, geri kalmışlık falan filan...
İnsanların gözüne nerde böyle osmanlı falan yazan, Allah kuran yazan insanlar var onlar batıyor.
Misal veriyorum, yarın bu olay bir hocayla bir ateist dernek başkanının başına gelse tüm ciddiyet ve samimiyetinizle söyleyin, ateist kaç günde unutulur, hoca kaç günde unutulur, ateist kaç gün konuşulur, hoca kaç gün konuşulur, ateiste ne yapılır, hocaya ne yapılır?
Eğri oturun doğru konuşun. Ateist 1 saat haber yapılırsa, hoca 10 saat haber yapılır. Ateist 'pedofili hastası' diye lanse edilir, hoca 'imam çocuğa taciz etti' diye lanse edilir. Hocayı izleyenler islama söver, ateisti izleyenler onun ateist olduğunu bile bilemez.

Ülkemizde değil, dünyada her ay onlarca yüzbinlerce pedofili vakası gerçekleşiyor.
Hadi Türkiyedekiler müslüman osmanlıcı, amerikadakiler ne, fransadakiler ne, isveçdekiler ne, almanyadakiler ne? hepsi mi milliyetçi müslüman?
Eeee var değil mi aralarında ateist, hem de ne kadar çok var.
O halde neden gözlere en çok bu millyetçi osmanlıcı falan olanlar batıyor. Çünkü öyle olması isteniyor.
Ya siz Türkiyede hiç mi bir ateistin pedofilik davranış sergilemediğini iddia ediyorsunuz, o kadar mı küçük bir ülkeyiz biz. Ama bulamıyorsunuz, neden çünkü google'a 'ateist pedofili' yazarsanız istediğiniz şeyin çıkmayacağını biliyorsunuz. ÇÜnkü medya lanse etmiyor. Ama 'hoca' yazsan hemen pedofili çıkıyor değil mi? neden çünkü milletin işine geliyor, aaa bak hocaymış bu böyle yapıyosa islam kötüdür hadi haber yapalım millet allaha dine kitaba sövsün hadi hadi geç kalmayalım.. Böyle bir hale geldik.

Ahlak dinden ayrı bir kavramdır ama din onu kural yapmıştır. Ateizm bir inançsızlıktır. Kurallar yoktur, açıklaması 'tanrının varlığına inanmamak' dır. Bu kadar. Hiçbir bağlayıcılığı yoktur. Tanrıya inanmıyorsundur bitmiştir. Ama islam öyle değildir. Tanrıya inanıyorsundur ve AHLAKLI OLMAK ZORUNDASINDIR! ateizmde bu kural yoktur. Bu yüzden İslam yada herhangi bir tek tanrılı din, bu kural üzerinedir. O yüzden ahlakı en iyi bir dine mensup olanlar yaşar.

Ha diyebilirsin bu adam yapmış nasıl oluyor, bu adamın yapması islamı kötü yapmaz. Bu adamı kötü yapar. Senin baban hırsız olsa, sen evi terk edip hayır işi yapsan bu seni hırsız yapar mı?


Oğulcan adlı üyeden alıntı


Ancak son zamanda o kadar çok 'Osmanlıcıyım,Müslümanım' profillerinde böyle noktalara, Müslüman vakıflarda çocuk tecavüzlerine ve hatta dönem bakanlarının 'Bi kereden bir şey olmaz' demesine rastlıyoruz ki bu durum genellemeye vurulabiliyor.

Kaldı ki, arkadaşa dini bir ders verip Kelime-i Şehadet tavsiye etmişsiniz. Benim de size tavsiyem iftiranın dinimizdeki yerini araştırıp, kim olursa olsun iftiradan kaçınmanızdır.

Son olarak da, ufacık bir çocuğa dahi hallenen bu insanları basit bir 'hasta' olarak değerlendiremezsiniz. Sizden ricam, haklı çıkmak için alakasız onlarca yargıyı bi araya getirip harmanlayarak mantıklı bir yargı oluşturmaya çalışmamanız. Şayet, fazlasıyla komik oluyor.


Bakın 1 kez daha. Kendi ağzınızla söylüyorsunuz. 'O kadar çok görüyoruz ki' Neden? çünkü bunu istiyorlar, böyle adamlar buluyorlar onlara tuzak kurup haber yapıyorlar. Geçen de aynısı oldu. Adamın birine bir yerden yazmışlar kız numarası yapıp, ormana çağırmışlar dövmüşler. Videoya çekmişler.
Peki bil bakalım adam nasıl biriiiii? elbette aynen, kapak fotoğrafında türk bayrağı olan, profilinde cuma mesajları paylaşan biri. Hobaaa, noldu, şerefsiz adam değil, adamın bağlı bulunduğu sıfatlar ve inançlar suçlu hale getirilmeye çalışıldı.
Ama kimse aaa şu adam ateistmiş gideyim şunu bi deneyeyim pedofili çıkacak mı çıkmayacak mı demiyor. E haliyle haberlere de bunlar çıkıyor.
Kaç tane ateistin pedofili olup olmadığını test ettiniz? yok etmediniz. O yüzden de bilmiyorsunuz. Nasıl ki siz ahlakla dini bir tuutmuyorsanız, pedofili de belli bir grupla bir tutulamaz.
İnsan pedofili olur, sıfatları pedofili olmaz.
Pedofili adam olur, pedofili 'hoca' olmaz.
Pedofili genç olur, pedofili 'ateist' olmaz.
Pedofili amca olur, pedofili 'mühendis' olmaz.

İnsanları sıfatlarına göre yargılamayı bırakmadığınız sürece de yolunuz yol olmaz.
Ben her ne kadar burada ateistden de var diye çırpınsam da ateist de insan, o da bu psikolojik bozukluğa gidebilir. Ama siz bizim inançlarımızı ve değerlerimizi dürtükledikçe biz de dayanamayıp yazmak zorunda kalıyoruz.
Bizi ayırıp bölmeye çalışıyorsunuz, biz cevap verince suçlu oluyoruz.
Siz ne zaman ki milleti ayırmayı bırakırsınız, biz de o zaman ayırmayı bırakır insanlara insan gözüyle bakarız.
Adam bir şerefsizlik yapıyorsa, ona 'şerefsiz osmanlıcı' dediğiniz sürece biz de yolumuzdan dönmeyiz.

Kaldı ki... kısmınıza cevap olarak, ben orada iftira atmadım, gerçekleri yazdım. Hadisi kaynak aldım. Varsa iftira attığıma dair kanıtın sun. Adam ateistleri öve öve bitiremedi.

Ufacık çocuğa hallenen insanı basit bir hasta olarak görmüyorum, büyük bir zihinsel hasta olarak görüyorum. Ve evet doğru olan da bunu hastalık olarak görmek. Medeniyet medeniyet dediğiniz toplumun hep kötü yanlarını almayı bırakın. Biraz da bilimsel ve akılcı yanlarını alın. Bu bir hastalıktır. Adama şerefsiz deyip darp etmek sonunu getirmez. Ama adama psikolojisi bozuk deyip toplumsal bir terapi uygulamak sonunu getirir.
Diyelim ki sen bu adama şerefsiz pedofili dedin, dövdün hadım ettin. Yarın aynısı olmayacak mı sanıyorsun, yine olacak, gizli gizli başkaları yine yapmaya çalışacak.

O zaman ne yapman gerekiyor. Bu adamı şerefsiz değil, hasta olarak göreceksin. Hastalığı analiz ettiğinde 5 dakika içinde ülkede kim pedofili kim değil anlarsın. Sonra onları da tedavi etmek için yöntem bulursun. Gerek medyayı gerek sosyal medyayı kullanır 5 dakkada pedofilinin kökünü kesersin. İşte bu yüzden yurt dışında bu tür sıkıntılar az.

Onlar, şerefsiz hırsız, şerefsiz pedofili, şerefsiz çocuk demiyor. Sebebine bakıyor, hastalığı anlıyor, çözüm önerisi sunuyor. Döverek anca kumandayı tamir edersiniz, insanı değil.

ve eğer komik oluyorsam ne mutlu bana. En azından 2-3 insanı güldürüyoruz, ağlatmak yerine.
 

 

wmaraci
reklam

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
İşinize gelen noktaları işinize geldiği yerlere çekerek haklı çıkamazsınız. Cevap yazmayacaktım ancak sadece 'ben haklıyım' diye egonuzu tatmin etmeyin diye yanıt yazıyorum. Bu da son yanıtım olacak.

Kimse herşeyi aldık irdeleyecek bi din kaldı demiyor. Ancak din o kadar göze sokuluyor, o kadar ülkemizde göz önünden düşmüyor ki insanlar irdelemeyi ihtiyaç duyuyor. Ayrıca ırk ve din kavramlarına bakmanızı tavsiye ederim. İslamdan önce de Türk'lük varken, o zaman da Türkler çeşitli inanışlara sahipti. Eğer Türk'seniz, çok eski dedelerinize sorarsanız (hani biz soruyoruz ya) Türk demek Gök Tengri demek derler (Tabii ki şakasına). Nasıl ki Türk demek daha önceki inancı demek değilse, günümüzdeki inancı demek de değildir.

Pedofili basitçe bi hastalık, bi cinsel arzu değildir. Pedofili dümdüz sapıklıktır. İleride bi anne/baba olgunluğuna eriştiğinizde yine bu sapıklara bu 'say duyuyla' yaklaşabilecek misiniz Allah gösterir :).

Son olarak siz bizim inançlarımızı dürtükledikçe demişsiniz. Ben şahsen sizin inançlarınızı dürtüklemedim. Hatta aynı dine inanıyoruz, her ne kadar aynı düşünmesek de bazı noktalarda. Dolayısıyla, hem bu konuda, hem de bu devrin insanlarını ırka aidiyet hissetmiyor bence yorumunuzla yine bir genellemeyi gözler önüne sermişsiniz ki bu genel-geçer yargılarınızı gözler önüne seriyor.

Siz görür görmez anlarmışsınız. Kahin misiniz siz de insanları görür görmez ne olduğunu anlıyorsunuz? O gördüğünüz kişinin evde ibadetlerini yapmadığını nerden biliyorsunuz? Önemli olan ibadetin gizlisi değil mi. Kaldı ki, müslümanım demekle cennete girilmez demişsiniz. Buna siz mi karar veriyorsunuz? En son belgeleri size mi imzalatıyorlar dostum Cennete girişte. Bu ne garip bi yargıdır. Resmen Allah adına karar mercii'liği yapıyorsunuz kendi kendinize. Yine güldürdünüz.

Demişsiniz ki bu şerefsizliklerde ateistin ateist olduğu bilinemez. Keşke müslümanın da müslüman olduğu bilinmese. Keşke yaptığı ibadeti takip etmeyen, görmek istemeyen görmese de ibadetlerin reklam değeri kalmasa. Keşke iyilikler gizlice yapılsa kimse bilmese ne güzel olur. Ateizm'in reklam yüzü olmadığı için, kim ateist kim değil bilemezsiniz. Ancak Müslüman'ın bilebilirsiniz çünkü bu devirde özellikle reklamı güzel gidiyor.

Ayrıca din ahlaklı olmayı emreder, ama kaç kişi olur?? Burda asıl nokta bu. Kızdığım ve hoşuma gitmeyen nokta da bu. Adam Müslüman, ama en temel noktaları olan iyi insan ol, doğru insan ol, çalma-çırpma noktalarını kaçırmış. E dostum bunları bilmeyen adam, insanlığa huzursuzluk veren adam müslüman olsa ne olmasa ne.

Kaldı ki ortak bi noktayı eleştirmişiz. Demişsiniz ki imam tecavüz etse İslam kötü olur. Hayır, ben İslam kötü olur demedim. Siz ateistler tecavüzcü dediniz. Her birey şahsından sorumludur ve kendini temsil eder. Ancak, görevi dini yaymak ve vazifeleri yerine getirmek olan bir insanın bu kadar ahlaksız ve şerefsiz bir işi yapması da halk gözünde nasıl değerlendiriliyor o işte varolan inancı gözler önüne serer. Ki bu durumu da halkımızın Ensar Vakfına karşı tutunduğu sağ duyuda fazlasıyla gözlemledik.
luxfm

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al