lostyazilim
tr.link

Fiat Tempra hakkında düşünceleriniz

18 Mesajlar 5.673 Okunma
lstbozum
tr.link

Nisroc Nisroc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 30 / 17
  • Ticaret 3, (%100)

Mehmet_TÜRK adlı üyeden alıntı

Dayım tam bir Tempra tutkunudur.Benim hatırladığım 5 Tempra aldı sattı.Şu an yine bi Tempra arayışında.Kullanmak bi kez nasip oldu.Normalde Tourneo Connect kullandığımdan bana garip gelse de yine de Tofaş kuş serisine göre daha özellikli ve konforlu olduğu da bir gerçek.Full donanımlı olan modeli SX-AK idi sanırım.Klima bile var bu modellerinde.Hatta İtalyan modellerinde sunroof olduğunu da biliyorum.

Bildiğim kadarıyla en full modeli; 2.0 ie modelleri hocam. Hatta en kötü modeli olduğunu söylüyorlar ancak o arabanın doğru düzgün ustası olmadığından sanayilerde arabayı harap ediyorlar. Şuan 1.6 SX-A modeli var. Bunu satıp 2.0 ie 16v modelini alacağız. Bizimde bugüne kadar 2 kere Tempra mız oldu. İlk araba kullanmayı Tempra ile öğrendim.

wmaraci
reklam

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)

Nisroc adlı üyeden alıntı

Bildiğim kadarıyla en full modeli; 2.0 ie modelleri hocam. Hatta en kötü modeli olduğunu söylüyorlar ancak o arabanın doğru düzgün ustası olmadığından sanayilerde arabayı harap ediyorlar. Şuan 1.6 SX-A modeli var. Bunu satıp 2.0 ie 16v modelini alacağız. Bizimde bugüne kadar 2 kere Tempra mız oldu. İlk araba kullanmayı Tempra ile öğrendim.

Haklı olabilirsiniz.Ancak dayımın Tempra ustası olduğunu varsayarak söylüyorum ki 2.0 ie modelinin piyasa da pek gitmediğini ve dediğiniz gibi anlayan ustanın olmadığını söylerdi.Kendisi de çağla yeşili 2.0 ie kullandı.Sırf deneyim edinmek için o aracı aldığını biliyorum.Ayrıca 1990 modeldi sanırım.Bi Tempra S vardı.Aracı çaldırdı.1 yıl sonra araç Kütahya da bulundu.Aracı almak için gittiğimizde baktık araç Temra S değil SX-AK olmuş.Dijital gösterge paneli,otomatik cam vs vs.Biz aracın bu olmadığını söylesekte polisler anahtarı denememizi söylediler.Anahtarı denediğimizde kapı açıldı ve anahtar arabayı da çalıştırdı.Aracı çalan kişi komple değiştirmiş.Böyle de bi anım var Tempra ile ilgili :D Yakın zamanda bi araba alacağım.Babam ile tek araba sıkıntı olduğundan.Tempra'nın Ankara piyasasında ki fiyatı uçuk olması sebebiyle ne yazık ki kuş serisine yöneleceğim :)

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

Nisroc adlı üyeden alıntı

Çamur atan birisi daha, bir şey demiyorum.

Çamur mu? Araba kötü demedim, gözümle gördüğümü söyledim. Araba sevdan seni çok alıngan yaptı sanırım.

• Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 30 / 17
  • Ticaret 3, (%100)

Haklı olabilirsiniz.Ancak dayımın Tempra ustası olduğunu varsayarak söylüyorum ki 2.0 ie modelinin piyasa da pek gitmediğini ve dediğiniz gibi anlayan ustanın olmadığını söylerdi.Kendisi de çağla yeşili 2.0 ie kullandı.Sırf deneyim edinmek için o aracı aldığını biliyorum.Ayrıca 1990 modeldi sanırım.Bi Tempra S vardı.Aracı çaldırdı.1 yıl sonra araç Kütahya da bulundu.Aracı almak için gittiğimizde baktık araç Temra S değil SX-AK olmuş.Dijital gösterge paneli,otomatik cam vs vs.Biz aracın bu olmadığını söylesekte polisler anahtarı denememizi söylediler.Anahtarı denediğimizde kapı açıldı ve anahtar arabayı da çalıştırdı.Aracı çalan kişi komple değiştirmiş.Böyle de bi anım var Tempra ile ilgili :D Yakın zamanda bi araba alacağım.Babam ile tek araba sıkıntı olduğundan.Tempra'nın Ankara piyasasında ki fiyatı uçuk olması sebebiyle ne yazık ki kuş serisine yöneleceğim :)

Diğer yakın şehirlerdede bulabilirsiniz. Misal olarak İstanbuldada araçlar var. Güzelini ve sağlamını bulmak isterseniz 10-11 bin TL arası bir şeyler bulabilirsiniz. 8.500 lirayada gördüm ama bitik araba sonuçta. Dediğiniz gibi pek gitmeyen bir seriydi 2.0 ie'ler. Ancak keyfe keder ve bu işi bilen birisinin alması gereken bir araç. Bizim şuanki 1.6 SX-A pek sananiye gitmez. Babam kendi tamir eder, parçalarını kendi değiştirir genelde. Ayrıca parçalarıda çok pahalı araçlar 1.6 olsun 2.0 olsun. Bir tampon 200 lira nedir yahu?? :D

Ek Olarak:

İsa adlı üyeden alıntı

Çamur mu? Araba kötü demedim, gözümle gördüğümü söyledim. Araba sevdan seni çok alıngan yaptı sanırım.

Benim bildiğim ve gördüğüm Şahin ve Doğan gibi araçlarla yapılır. Yanlış anlamış olabilirim, kusura bakmayın.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
200 TL bir tampon :D
Ben en iyisi bordo Doğanlara bakayım bi :D
Nisroc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 30 / 17
  • Ticaret 3, (%100)

200 TL bir tampon :D
Ben en iyisi bordo Doğanlara bakayım bi :D

Babam bugüne kadar 3 kere kırdı. Sisli olanlar 200 civarı, Sissiz olanlarda 150-160 dı sanırım geçen sene böyleydi fiyatlar :D

• Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Eski kasa Doğanım vardı.Tamponu en ufak bi dokunuşta kırılırdı.Bakalit denilen bi hammaddesi vardı.Tamponun fiyatı 15 TL idi.Tamir edilmesi 20 TL :D
O yüzden Tempra bana şimdilik uzak :D

• Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 30 / 17
  • Ticaret 3, (%100)

Eski kasa Doğanım vardı.Tamponu en ufak bi dokunuşta kırılırdı.Bakalit denilen bi hammaddesi vardı.Tamponun fiyatı 15 TL idi.Tamir edilmesi 20 TL :D
O yüzden Tempra bana şimdilik uzak :D

Tempra parçaları pahalıdır işte bu sorunu var bi tek :) Narin kullanmak ve bakımlarını gerekli zamanında yaptırırsan araba sorun çıkarmaz.. :D
MehmetTURK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al