lostyazilim
tr.link

Fuat Avni'de Kimmiş?

18 Mesajlar 2.775 Okunma
lstbozum
tr.link

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)
Fuat Avni'nin dedikleri aynen gerçekleşiyor ve bu yüzden insanlar durumlara aşırı tepki göstermiyor. Yani insanlar olacakları önceden bildikleri için pek de rahatsız değiller. Ve Fuat Avni karakteri bunun için yaratılmış bir sembol.

cheeky

kişi bu mesajı beğendi.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
wmaraci
reklam

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)
MİT elemanı değil FuatAvni bu net. Ayrıca bu hesabı yöneten tek bir kişi değil 4-5 kişiden oluşuyor. Kesin bir bilgim yok ama böyle düşünüyorum.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Spy Spy FORZA BEŞİKTAŞ! Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek X
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 42 / 46
  • Ticaret 6, (%100)
Merak ettiğim şudur

Ankara'da yaşanan patlamada atılan twitin IP adresi 2 gün içersinde hükümete bildirildi

Fuat avni uzun zamandır paylaşımlar yapmakta bunun için hükümet neden çalışma başlatmiyor ?

Burda şu sorular akla gelebilir IP yurt dışı olabilir diye düşünülebilir bunun olacagini sanmiyorum kaldı ki bir twitt ülke geleceğini tehdit eden türde ise paylaşımın yapıldıgı ilgili medya kuruluşu bu konuya ilgisiz kalamaz.

Fuat avni ile çok düşüncelerim var ..

Mustafa Kemal ATATÜRK

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)

Spy adlı üyeden alıntı

Merak ettiğim şudur

Ankara'da yaşanan patlamada atılan twitin IP adresi 2 gün içersinde hükümete bildirildi

Fuat avni uzun zamandır paylaşımlar yapmakta bunun için hükümet neden çalışma başlatmiyor ?

Burda şu sorular akla gelebilir IP yurt dışı olabilir diye düşünülebilir bunun olacagini sanmiyorum kaldı ki bir twitt ülke geleceğini tehdit eden türde ise paylaşımın yapıldıgı ilgili medya kuruluşu bu konuya ilgisiz kalamaz.

Fuat avni ile çok düşüncelerim var ..

Buyrun düşüncelerinizi yazın okuyalım. Yurtdışında olduğu yazıldı çizildi, sürekli yer değiştirdiğide söylentiler arasında ama mantıklı gelmiyor bana göre. Çünki bu bilgileri Fuat Avni'ye ulaştırabilenler mutlaka biyerden açık vereceklerdir. İsteseler tesbit edebilirlerdi şimdiye kadar.

wmaraci
wmaraci

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

İşte bu senaryoyu çürüten tek olay cemaatin suç örgütü kısmında yer alan üst kadroların Fuat Avni hesabını sahipleniyor olması. Eğer dediğiniz gibi cemaatten bağımsız aksine hükümetin kontrolünde bir hesap olsaydı Emre Uslu türevleri bu hesabı sahiplenmez deşifre ederlerdi. Hesabı kimlerin kullandığını ve kimlerin havuza bilgi sızdırıp Fuat Avni hesabında hangi bilgilerin paylaşılacağına kadar bilgisi olan cemaat mensupları bile sahipleniyorsa bu hükümetin blöfü değildir. Cemaat bu zokayı yutmayacak kadar profesyonel, bu adamlar böylesine büyük bir organizasyonu devletin içine sokacak her hükümette yıkılmadan ayakta kalacak kadar olaya hakimler.

Bulunamamasının nedeni bu faaliyetlerin bir çoğunun cia kontrolünde yapılıyor olması bence. Bu boyutta bir olayın açığa kavuşmamasının başka açıklaması zaten olamaz. Amerika mecburi dost ülke, eğer bu durumdan hükümet rahatsızsa ve çözemiyorum yardım edin diyorsa ve bu hesap Amerikadan bağımsız bir operasyonun parçası olsa, ertesi gün sonuç alınırdı, bırakın hesabı adresinden bu hesaba girenleri tek tek 24 saat içinde toplar bizim emniyete ya da interpole teslim ederlerdi.

Ek olarak:

Bir de şu var, Fuat Avni hükümetin adamı değil ama hükümetin kendinden sandığı bir çok kişi cemaatin adamı. İşler tıkırındayken bile cemaat bağlantılarını açık etmeyen ve bu sayede hala hükümette yer bulan hatta belki bakanlar arasında bile cemaatin kadroları hala yer alıyordur.
Php Route666

kişi bu mesajı beğendi.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

İşte bu senaryoyu çürüten tek olay cemaatin suç örgütü kısmında yer alan üst kadroların Fuat Avni hesabını sahipleniyor olması. Eğer dediğiniz gibi cemaatten bağımsız aksine hükümetin kontrolünde bir hesap olsaydı Emre Uslu türevleri bu hesabı sahiplenmez deşifre ederlerdi. Hesabı kimlerin kullandığını ve kimlerin havuza bilgi sızdırıp Fuat Avni hesabında hangi bilgilerin paylaşılacağına kadar bilgisi olan cemaat mensupları bile sahipleniyorsa bu hükümetin blöfü değildir. Cemaat bu zokayı yutmayacak kadar profesyonel, bu adamlar böylesine büyük bir organizasyonu devletin içine sokacak her hükümette yıkılmadan ayakta kalacak kadar olaya hakimler.

Bulunamamasının nedeni bu faaliyetlerin bir çoğunun cia kontrolünde yapılıyor olması bence. Bu boyutta bir olayın açığa kavuşmamasının başka açıklaması zaten olamaz. Amerika mecburi dost ülke, eğer bu durumdan hükümet rahatsızsa ve çözemiyorum yardım edin diyorsa ve bu hesap Amerikadan bağımsız bir operasyonun parçası olsa, ertesi gün sonuç alınırdı, bırakın hesabı adresinden bu hesaba girenleri tek tek 24 saat içinde toplar bizim emniyete ya da interpole teslim ederlerdi.

Ek olarak:

Bir de şu var, Fuat Avni hükümetin adamı değil ama hükümetin kendinden sandığı bir çok kişi cemaatin adamı. İşler tıkırındayken bile cemaat bağlantılarını açık etmeyen ve bu sayede hala hükümette yer bulan hatta belki bakanlar arasında bile cemaatin kadroları hala yer alıyordur.

Yalnız ben cemaat değildir demedim ki ustam.
Cemaat ise bu durumda Fuat Avni de çok tehlikelidir demek istedim. Çünkü eğer hükümet/devlet düşmanı ise yukarıdaki senaryoda yazdığım gibi dilediği an kendi yapacakları şeyleri de hükümete yıkabilirler. Sonuçta biz bu adamın dediği şeyleri "doğru söylüyor" olarak kabul etmiyor muyuz?

Mesela kimse şüphelenmiyor Fuat Avni'den. Ama şu an en tehlikeli konumdaki adam/grup bu. Tek bir kişi bile olsa kendi keyfinin istediği bir şeyi yapıp bunu düşmanına kakalayabilir.

Peki devlet hiç mi olamaz? Olma ihtimali de var dedim. Çünkü bu durumda da şu senaryo ortaya çıkar. Devlet kendi yasalarla ilgili yapacakları, soruşturma ile yapacakları şeyleri sızdırıp bu kanalın sanki devletten bilgi sızdırıyormuş gibi bilinmesini sağlayabilir. Sonra ise, kendisine atılması muhtemel suçlamalar "bomba döşeme vb." şeylerde de sanki kendisi yapacakmış gibi anlatarak insanlara "dikkatli olun, bize bile güvenmeyin" ve "bomba ihtimali var, biz engelleyemiyoruz, siz gelmeyin" diye düşündürebilir.. Cemaat de bunu kendi üzerine alınarak suçları devlet üzerine yıkma işini yapabilir veya "biz suçsuzuz, suçlu olan devlet" diyebilir.

Her halükarda Cemaat vs Hükümet savaşı var ve Fuat Avni hangi tarafta olursa olsun çok tehlikeli bir konumda. Ben bu üçlüye güvenmiyorum aga. Fuat Avni ne derse desin öyle veya böyle içine kendi parmağını da sokmuştur. Onlar için sadece deney faresiyiz.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Kesinlikle katılıyorum. Cemaat ( tabanında ki masumlar hariç) ve hükümet tartışmasız tehlikeliler. Birbirleriyle didişiyor olmaları hiç birini aklamaz. Cemaat ne halt yediyse hükümet kontrolünde yedi, dolayısıyla benim nazarımda ikisi de aynı derecede suçlu ki hatta hükümet halkın oyunu böyle bir yapıya peşkeş çektiği, devlet içinde mit istihbaratına rağmen yapılanmalarına göz yumduğu için daha da suçlu.

Fuat Avni söylediklerinin hangisi doğru arada hangi yalanları geçiriyoruz bilemeyeceğimize göre, dediğin gibi bir güven sağlayıp kendi yedikleri naneleri hükümetin üstüne atmayacağının da garantisi olmadığına göre hiç bir koşulda güvenemeyiz. Hatta güvenmeyi geçtik bizim için bu ortam tehlike arz ediyor.

Kim ne derse desin hepsinden kurtulmadıkça, içeride ki yapılanmaları temizlenmedikçe bu ülke huzura falan kavuşamayacak.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Nasıl bir ütopyadır bazı yorumlar öyle. Gerçeklen bu senaryolarla kısa film bile yapılabilir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al