lostyazilim
tr.link

Gece yarısı format atanlar

16 Mesajlar 2.218 Okunma
acebozum
tr.link

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Telefon Onaysız
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Az önce bende masaüstüne format atmaya başladım :D Hadi hayırlısı
blogagaci

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
webimgo

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
Birincisi format attırmaya çalıştıran bizleriz.Bu biraz bilgisayar kullanmayı bilmemekten geçer.Örn. bir program kurarsın ücretsiz hepsine evet diyorsunuz sonra bi bakıyorsunuz bir sürü program kurulmuş aslında orda kurulumda bize seçenek sunar ama sabırsız olduğumuz için hemen kurarız ve başımıza belalar gelir.İkincisi bilgisayara virüs girmişse sistem geri yükleme işe yaramaz.Üçüncüsü güvenlik programı kurun shadow defender benim kullandığım veya deepfreze diye bir program.Bilgisayara ne yaparsanız yapın eğer o diski güvenlik altına aldıysanız bilgisayarı yeniden başlatın her şey tertemiz.Bunların hepsini geçelim bunların hiçbirini yapmadınız Acronis True Image programı var ordan tertemiz bir bilgisayar yedeği alıp veya internetten indirip 8 dakikada bilgisayarınız format atılmış şekilde hazır olur.
Mehmet_TÜRK blogagaci
blogagaci

kişi bu mesajı beğendi.

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Telefon Onaysız
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)

sterk adlı üyeden alıntı

Birincisi format attırmaya çalıştıran bizleriz.Bu biraz bilgisayar kullanmayı bilmemekten geçer.Örn. bir program kurarsın ücretsiz hepsine evet diyorsunuz sonra bi bakıyorsunuz bir sürü program kurulmuş aslında orda kurulumda bize seçenek sunar ama sabırsız olduğumuz için hemen kurarız ve başımıza belalar gelir.İkincisi bilgisayara virüs girmişse sistem geri yükleme işe yaramaz.Üçüncüsü güvenlik programı kurun shadow defender benim kullandığım veya deepfreze diye bir program.Bilgisayara ne yaparsanız yapın eğer o diski güvenlik altına aldıysanız bilgisayarı yeniden başlatın her şey tertemiz.Bunların hepsini geçelim bunların hiçbirini yapmadınız Acronis True Image programı var ordan tertemiz bir bilgisayar yedeği alıp veya internetten indirip 8 dakikada bilgisayarınız format atılmış şekilde hazır olur.
Mehmet_TÜRK blogagaci

Yapmayın hocam.Günde kaç kez değişiklik yapıyoruz bilgisayarda. Hangi birini yedekleyeceğiz?
Bilgisayar kullanmakta bi sorunum yok.Advanced System Care ile beraber Nod 32 kullanıyorum.Belli bir süre sonra sistem şişiyor haliyle.Format ile temizlemek gerekiyor.Hem temizlik imandandır :D

blogagaci blogagaci Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 158 / 123
  • Ticaret 2, (%100)

sterk adlı üyeden alıntı

Mehmet_TÜRK blogagaci

Ben zaten bilmiyorum pek kullanmayı. Arada açıp oyun oynuyorum o kadar.

wmaraci
wmaraci

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)

Mehmet_TÜRK adlı üyeden alıntı

Yapmayın hocam.Günde kaç kez değişiklik yapıyoruz bilgisayarda. Hangi birini yedekleyeceğiz?
Bilgisayar kullanmakta bi sorunum yok.Advanced System Care ile beraber Nod 32 kullanıyorum.Belli bir süre sonra sistem şişiyor haliyle.Format ile temizlemek gerekiyor.Hem temizlik imandandır :D

Siz her bilgsayar sistiginde formata ihtiyaç duyuyorsanız diyecek bi şey var.

blogagaci adlı üyeden alıntı

Ben zaten bilmiyorum pek kullanmayı. Arada açıp oyun oynuyorum o kadar.

sorun hala cozulmediyse yardımcı olurum

aeSahin aeSahin www.ahmetenessahin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PR, Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 806
  • Beğeniler 361 / 151
  • Ticaret 1, (%100)
Aynısı banada olmuştu sistem geri yükleme ile öncesine döndürdüm formata gerek kalmadı.

PR | Social Media - Advertising - Post-Production
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al