lostyazilim
tr.link

İş kurmak istiyorum ama aklıma takılanlar var.

10 Mesajlar 1.481 Okunma
lstbozum
tr.link

eXFreak eXFreak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 9 / 35
  • Ticaret 6, (%100)
Birkaç gündür aklımda yeni yeni işler için fikirler var mesela Çiğköfte Evi diye bir firma bayilik veriyor bayisine tabeladan materyallere kadar herşeyi sağlıyor. 6000 TL den başlıyor fiyatlar.

http://www.iskuruyorum.com/ dan da farklı alanlarda düşük malliyetli kar marjı yüksek iş kurma seçeneklerine bakıyorum ama pek aydınlanmadım işin açığı.

15.000 TL ile 20.000 TL bütçem var herşey için net olarak. Fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.

wmaraci
reklam

inan02 inan02 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** İ**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 64 / 258
  • Ticaret 11, (%100)
Bir operatörün bayiliğini almanız çiğköfteden daha iyi olur diye düşünmekteyim.

• Üyelik 05.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 9 / 35
  • Ticaret 6, (%100)
*******inikasyon şirketlerini mi kastediyorsunuz hocam? Aklıma gelmemişti açıkcası mantıklı olabilir fiyatlarını bi araştırayım

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Ben de internet sektörüne girmeni öneririm. Sermaye konusunda da sanırım sıkıntı yok alırım 10 tane site. Tanıtım banner derken geçinir gidersin ...

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 9 / 35
  • Ticaret 6, (%100)

haber58 adlı üyeden alıntı

Ben de internet sektörüne girmeni öneririm. Sermaye konusunda da sanırım sıkıntı yok alırım 10 tane site. Tanıtım banner derken geçinir gidersin ...

içerik eklemesi sıkıntı onunda

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Wmaracında yüzlerce makale yazarları var ... O Sorun değil ki ... Kaldı ki makale yazdırırken de öğrencilere destek olmak gibi güzel bir iş yapmış oluyorusun ...

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Turkgucu21 Turkgucu21 CheffAvsar Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Commis de Cuisine
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 158 / 207
  • Ticaret 2, (%100)
Bu kapalı kadınların ürünlerini satan Online e ticaret siteleri var yurtdışından kilo ile alıp Türkiye'de 40 - 180 tl arası satış yapıyorlar bu bölüm de araştırma yapabilirsin

Voltaren Voltaren www.ZomPir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 2093
  • Beğeniler 527 / 643
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bakın şimdi size herşeyi anlatıyorum , bizim buradaki çiğ köfteci abimiz her sektöre ayak basmış (mekan işletme,rent a car,halden mal alıp satma,biraz gayrimeşru vs.) ve anlattıklarına göre bayilik almak kadar saçma bir şey yokmuş. Dışardan dükkanına birşey sokamıyorsun bayilik aldığın yerden almak zorundasın ve onlarda pahalı satıyor dışarda daha ucuzunu bulabilirsin ama alamıyorsun , kendi dükkanları samsat çiğ köfte distribütörlüğünü yapıyolar , yani bayilik alıp işletmekle anca karnınız doyar zengin olmak için daha büyük oynayıp risk almak lazım ama herşeyi bir kenara bırakıp bütçenizi biraz daha artırabilirseniz (kredi vs) nargile kafe açmalısınız sadece nargile ve içecek sonrası geliştirilmeye açık ya da elinizdeki bütçeye uygun olarak küçük bir dükkan kiralayıp sanayi tipi kazan ve ocak alıp 2 de çalışan alsanız yeter tabldot işine girin malzemeler , vergiler , maaşlar vsvs ilk 1 ay ne tutar hesaplayın zaten 2. ay bağladığınız işe göre güzel paralar kazanabilirisniz tek sonra daha büyük bir dükkana geçip daha çok iş bağlamaya çalışırsınız. Fabrikalar la iletişime geçin o anki çalıştıkları fiyatın altına kaliteli mal verin karınız az olsun sürümden kazanmaya bakın kulaktan kulağa yayılır belki markalaşada bilirsiniz. bi araştırın derim bu yemek işini bitmeyecek bir sektör.
MesuT

kişi bu mesajı beğendi.

Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/

• Üyelik 05.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 308
  • Beğeniler 9 / 35
  • Ticaret 6, (%100)

Voltaren adlı üyeden alıntı

Hocam bakın şimdi size herşeyi anlatıyorum , bizim buradaki çiğ köfteci abimiz her sektöre ayak basmış (mekan işletme,rent a car,halden mal alıp satma,biraz gayrimeşru vs.) ve anlattıklarına göre bayilik almak kadar saçma bir şey yokmuş. Dışardan dükkanına birşey sokamıyorsun bayilik aldığın yerden almak zorundasın ve onlarda pahalı satıyor dışarda daha ucuzunu bulabilirsin ama alamıyorsun , kendi dükkanları samsat çiğ köfte distribütörlüğünü yapıyolar , yani bayilik alıp işletmekle anca karnınız doyar zengin olmak için daha büyük oynayıp risk almak lazım ama herşeyi bir kenara bırakıp bütçenizi biraz daha artırabilirseniz (kredi vs) nargile kafe açmalısınız sadece nargile ve içecek sonrası geliştirilmeye açık ya da elinizdeki bütçeye uygun olarak küçük bir dükkan kiralayıp sanayi tipi kazan ve ocak alıp 2 de çalışan alsanız yeter tabldot işine girin malzemeler , vergiler , maaşlar vsvs ilk 1 ay ne tutar hesaplayın zaten 2. ay bağladığınız işe göre güzel paralar kazanabilirisniz tek sonra daha büyük bir dükkana geçip daha çok iş bağlamaya çalışırsınız. Fabrikalar la iletişime geçin o anki çalıştıkları fiyatın altına kaliteli mal verin karınız az olsun sürümden kazanmaya bakın kulaktan kulağa yayılır belki markalaşada bilirsiniz. bi araştırın derim bu yemek işini bitmeyecek bir sektör.

Yorumunuzu eksiksizce okudum teşekkür ederim öncelikle.

Bizim burası o kadar büyük biryer değil genelde sadece üniversite zamanı iş yapıyor işletmeciler.Şimdi buranın en büyük cafe sahibini aradım gelcek muhabbet edicez bu konuyu konuşucam.Nargile kafeyi düşünmemiştim ama neden olmasın? Maaliyeti ne olcak sandalye masa içecek dolabı ve nargileler.Çok sermaye gerektiren birşey değil diye düşünüyorum 10 bin 15 bin tl ye açılabilir tahminimce.

oyunkral26 oyunkral26 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Medikal
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 20 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Sermaye girişim düşüncemi harekete geçirecek durumum olsa.
İlginç hediyelerin özenle paketlendiği bir dükkan açarım. Hediye için ürün fiyatlarını belirleme işi satıcıya ait olacak ve kar marjları yüksek olacaktır. Bu konuda internet üzerinden satış yapan iyi bir site vardı.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al