Hocam bakın şimdi size herşeyi anlatıyorum , bizim buradaki çiğ köfteci abimiz her sektöre ayak basmış (mekan işletme,rent a car,halden mal alıp satma,biraz gayrimeşru vs.) ve anlattıklarına göre bayilik almak kadar saçma bir şey yokmuş. Dışardan dükkanına birşey sokamıyorsun bayilik aldığın yerden almak zorundasın ve onlarda pahalı satıyor dışarda daha ucuzunu bulabilirsin ama alamıyorsun , kendi dükkanları samsat çiğ köfte distribütörlüğünü yapıyolar , yani bayilik alıp işletmekle anca karnınız doyar zengin olmak için daha büyük oynayıp risk almak lazım ama herşeyi bir kenara bırakıp bütçenizi biraz daha artırabilirseniz (kredi vs) nargile kafe açmalısınız sadece nargile ve içecek sonrası geliştirilmeye açık ya da elinizdeki bütçeye uygun olarak küçük bir dükkan kiralayıp sanayi tipi kazan ve ocak alıp 2 de çalışan alsanız yeter tabldot işine girin malzemeler , vergiler , maaşlar vsvs ilk 1 ay ne tutar hesaplayın zaten 2. ay bağladığınız işe göre güzel paralar kazanabilirisniz tek sonra daha büyük bir dükkana geçip daha çok iş bağlamaya çalışırsınız. Fabrikalar la iletişime geçin o anki çalıştıkları fiyatın altına kaliteli mal verin karınız az olsun sürümden kazanmaya bakın kulaktan kulağa yayılır belki markalaşada bilirsiniz. bi araştırın derim bu yemek işini bitmeyecek bir sektör.
Yorumunuzu eksiksizce okudum teşekkür ederim öncelikle.
Bizim burası o kadar büyük biryer değil genelde sadece üniversite zamanı iş yapıyor işletmeciler.Şimdi buranın en büyük cafe sahibini aradım gelcek muhabbet edicez bu konuyu konuşucam.Nargile kafeyi düşünmemiştim ama neden olmasın? Maaliyeti ne olcak sandalye masa içecek dolabı ve nargileler.Çok sermaye gerektiren birşey değil diye düşünüyorum 10 bin 15 bin tl ye açılabilir tahminimce.