Arkadaşlar konu amacından çıktı ben bilgi almak için açmış olduğum konuyu farklı boyutlara getirdik her ne kadar düzene sokmaya çalışsam da moderasyona bildirim gönderiyorum konunun daha fazla uzatılmasının manası yok dediğim gibi Diyanet İşleri Bakanlığı kuruluna bir mail gönderdim eğer ki geri dönüş olursa burada paylaşırım bu da bana büyük bir ders oldu teşekkürler bilgilerini bizimle paylaşanlara Allah'a emanetsiniz
Kopeklerin Tuylerinden Ve Hayvan Hastaliklari Bulasacagi Icin Bu Hadis Peygamber Efendimiz Tarafından Soylenmistir. Kopegin Kotu Veya Hain Oldigu icin degil
Bu konu tamamen iyice düşünülmeden cahilce bir yaklaşımdır maalesef.
Konu; rahmet melekleri ile alakalıdır. Rahmet meleklerinin ne olduğunu araştıran bir insan ne kadar gereksiz bir görüşte olduğunu idrak eder diye düşünüyorum.
Nihayetinde dindar biri Allah 'ın her şeyi gördüğünü bilir. Evinde köpek besliyor diye sevap yazılmayacak mı yani :)
Köpek çok iyi bir dosttur. Hiç küslük yapmaz. Eğlencelidir. Ben Çıtır adında 4,5 yaşında Terrier cinsi bir köpeğe sahibim. Kimsenin lafına bakmam. O köpeğin ancak ölüsü çıkar benim evimden. ;)
Dua et gerçek olmasın bu konu çünkü seninde ölün çıkacak bir gün o evden :)