-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
merhaba arkadaşlar 78 kiloyum boyum 1.65 boyuma göre kilom baya yüksek kilolarımdan rahatsız oluyorum hemde baya ileri dereceye ulaştı göbeğim var birde yan taraflardan çıkıntılar var çok kötü bir duygu vücut şeklim acayip bir hal aldı sürekli bilgisayar başında oturduğumdan dolayı. Dışarı çıkıp koşsam sıcakta hemen bunalıyorum o yüzden koşu bandı almaya karar verdim koşu bandı olan arkadaşlar yorum yazabilir mi koşu bandı zayıflatıyor mu ? Günlük 2 yada 3 saat düzenli kullanacağım.
Koşu bandı olupta memnun olanınız yoruma tavsiye bırakırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Koşu bandında koşmak daha sıkıcıdır. Tabi koşu bandının karşısına bir televizyon koyarsan işler değişir.
Akşam 9'dan sonra yürüyüş yapmanı öneririm. Ancak ilk gün kendini çok zorlama hatta ilk hafta diyelim, üzerindeki hamlık bir gitsin.
WebTa
Tengri Biz Menen!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sadece koşu bandı yetersiz. 3-4 Ay önce gittim bi fitness salonuna yazıldım. Alışveriş merkezlerine gittiğimde L beden aramaktan sıkılmıştım. Ve 1.75 boy 82 kg ile spora başladım. Sıkı bir diyet,şekeri,unu,tuzu resmen hayatımdan çıkardım. Spor salonunda kullandığım malzemeler ; Koşu bandı,yatay bisiklet,dikey bisiklet. Fitness malzemeleri ağırlık vs. 1 ayda 10 kg verdim. 72 kg düştüm. Şuan ise 69-70 kg arasındayım ve artık S beden giyiyorum :) Normal yememe döndüm fakat dikkat ederek şeker tuz konusunda kısıtlayarak. Sana tavsiyem koşu bandı alman yerine gidip bir fitness salonuna 3 aylık kayıt yaptırman.Profesyonel hocalar eşliğinde daha kolay kilo verebileceğine inan. İnanmak demişken zayıflamak gerçekten azim meselesi. İnanırsan yaparsın. Spora başladıktan sonra zaten istesende bırakamıyorsun spor salonundaki adamlar vücutlar şekil almış giydikleri kıyafet harika duruyor. O yüzden sende devam ediyorsun. Ben istediğim kilodayım fakat kayıt yeniledim artık diyorum zayıf bir vücut değil FİT bir vücut istiyorum. Hala çalışıyorum.
Onvr
# Root
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
AR
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sabah erken saatlerde koşun hem serin olur hem de yağ yakarsınız aç koştuğunuzda.
Koşu bandı alırsanız 1 hafta geçmeden sıkılıp bir köşeye atacaksınız.