Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
bekirbulut millet füze göndersin, sen gel benim yaptığım yanlışlara takıl :D Hep söylüyorum, hatasız editör olmaz. Hatamızla sevin bizi :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
bekirbulut işin içinde insan faktörü varsa mutlaka hata da vardır. Bir de insan bazen kendi yaptığı hataları fark edemeyebiliyor. Bu durumda da devreye sen giriyorsun zaten :D
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ben Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olarak artık dikkatli yazmaya özen göstermiyorum çoğu alanda. Çünkü yazım hataları ve imla yerine içeriğin kalitesine ve okuyanlara katacaklarına odaklanıyorum.
Özel bir makale yazarken elbette çok dikkat ediyorum. Fakat yorum yaparken veya sıradan iletişimlerde çok önemsemiyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Yoo ben maka le yazrayım amma hiiç yanlşım olmz
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
İsmailKarslı evet bu örnekte haklısınız. Elbette ufak tefek yanlışlar olur tamam da kimse kusura bakmasın, bu kadar yazan adam iki cümleyi yan yana koyamaz :D
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Türkçe'yi düzgün kullanmak bu forumla alakalı bir durum değil arkadaşlar. İnsanın kendi kültürüne sahip çıkması ile alakalı. Forumda "istdgm gbi" yazarım diyen adam makalesini hatasız yazsa da bir anlamı yok bana kalırsa.
Makale yazarlarını geçin, sosyal medyada yazar şair diye geçinen bir dolu insan -da -de yi nasıl kullanacağını bilmiyor daha. Durum vahim aslında. Ve evet, bu sorunun kökeninde de "ne dediğimi anlıyorlar zaten" olayı yatıyor. Keşke dikkat etsek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr