oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ben farklı bir konuya değinmek istiyorum. Özellikle de makale türü film olunca. Bir filmin sağlıklı yorumlanabilmesi için yazarın 2 saatini ayırıp filmi izlemesi çok daha doğru olur. Ancak ölü dikiciler olarak tabir edilen işverenler ''100 kelimesi 1 ya da 1,5 TL olacak'' dediğinde o yazardan nasıl bir kalite bekler? Bu tarzda film içerikli yazıların 100 kelimesi en az 7-8 TL bandında olmalı ki; yazıyı yazan kişi oturup filmi izlesin. Yoksa spinlemeye mahkum kalmak durumundadır. Kısacası sadece kendiniz açısından yorumlamayın olayları.
NOT: Bu arada sağlık kategorisi dışında yazı yazmamaktayım.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Haklı siteminizle ilgili bir mesaj gönderdim hocam.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bir yazıyı 2-3 saatte ancak hazırlayabiliyorum(içime sinecek şekilde). Kimse kızmasın ama makale yazan kişilerin çooook büyük kısmı hakikaten de berbat ötesi yazıyor. Geçen bir yazı yazdırmıştım; asgari kelimesini askeri olarak yazmış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fiyat ucuz diye kalite düşmez Lafa gelince herkes Shakespeare işe gelince Türkçe bilen yok :(
Adam gibi iş yap adam gibi ücret iste ama Senin tüm geçimini bir makale ile karşılamayı düşünüyorsa o iş zor.
Her şikayet/eleştiriye "Ama müşteri para vermiyor" Demek sorunu çözmez sadece söyleyeni küçük düşürür.
Para az geliyorsa yapma veya Adam gibi iş yap adam gibi para iste...
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben çok profesyonel bir siteden hatta *** da sürekli sabit reklamları var neyse projem için bir tanıtım yazısı alim ki projemi iyi tanıtsın sonuçta profesyoneller dedim hemde en yüksek paketinden aldım 200 kelime için 15 TL civarı ödedim galiba gelen makale intihar sebebi hemen iade ettim parayı geri aldım kendi tanıtım yazımı yazdım. Ben başkasının yazdığı makalelere güveniyorum pek çünkü benim aklımda ki yazıyı veya yazı tarzında yazamaz , belki çok profesyoneller vardır eyvallah ama haber sitelerinde ki dandik haberleri, kendini tekrar eden cümleleride görüyoruz. Şimdi ingilize projem var ama güvenip çeviri yaptıramıyorum biliyorum çünkü ben ahmet ata bin yazdırmak isticem ama çeviren at ahmete bin diye çevirecek
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben makale yazıcısı değilim hocam, arkadaş rezalet yazmış orasıda ayrı ama 1.5 lirayla iş olmaz sene 2018 bu işi yapan kişilerin çoğu öğrenci falan oluyor zaten bu adamların hakkıda bu paralar değil siz demişsiniz para geri dönüşümü olmuyor daha projenin başı falaan diye ama her proje kurduğumuzda birileri gelip bize yardımcı olmuyor cafe açarkan 300 liralık berjer koltuk modelini kimse 25 liraya vermiyor bize adam kesinlikle rezalet yazmış orası ayrı bir konu fakat gerçekten 3-5 fazla verin güzel bişey yazdırın hem yazana hem size yarasın