-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben SEO Konusunda uzmanım ve site üzerinde ilanlara baktığımda bir çok kişi uçuk fiyatlar vermiş.
Google üzerinde 1.sıra garantisi diye başlık atmış, detayları konuştuğumda adamın hiç bir bilgisi olmadığını görüyorum.
Mübarek sen 0 takipçili facebook sayfasında paylaşım yaparsan ben nasıl 1.sıraya geleceğim ? Millet dolandıracak adam arıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Size kötü olan denk gelmiştir bazi arkadaşlar gercekten işin ehilleri ve fiyatlarida biraz yüksek
Webfaresi.net Beklerim
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynen öyle hocam, bir çoğu **************. Adamlar SEO hizmeti diye milletin anti SEO amacıyla yaptığı işlemleri yapıyorlar. Kimisi ücretsiz backlink alıyor bir sürü siteden. SEO hizmeti adı altında vs. satıyorlar.
Birçoğunun bir çok SEO teriminden haberi dahi yok. Kimisi de çıkıp referans adına yaptığı işlemleri atıyor. Xxx kelimesinde şu siteyi 1. Sıraya getirdim diye. Kelimelerde long tailin Allah'ı oluyor genelde. Bakıyorum kelimeye, daha doğrusu cümleye. Ulan zaten 15 tane başlık girilmiş o cümleye odaklı. 14u zaten tam ona odaklı değil ve güncel değil.
Kimisi de birşey dahi yapmadan hocam ben yaptım işlemleri, ne zaman yukselirsiniz bilmem. 3 ayda olabilir 3 yılda. Hadi eyvallah diyip gidiyor.
İşin trajikomik tarafı ise bu insanlar ekmek paramı çıkarttım diye seviniyor. Diyecek söz yok.
İşini güzelce yapan seocularda vardır, eyvallah. Ama benim tavsiyem hiçbir seocu ile çalışmayın. 2000tl mi istiyor? Abi kusura bakma ama malmisiniz?
Bu parayı çöpe atacağınıza gidin tek tek sektörünüzle ilgili diğer web sitelerine bakın, kontrol edin. Direkt onlardan backlink alın yada tanıtım yazısı alın. Yada Nerelerden backlink almış vs. bakın. Sizde oralardan alın. Sosyal imleme yapın, reklam yapın. Bu şekilde 100er TL'den 10 siteden backlink alsanız seocunun yapacağı işten daha iyisini çıkartırsınız emin olun. Bir çoğu elindeki kicikirik paravan sitelerden link çıkışı yapıyor zaten. Onun yerine gidin kendi işinizi kendiniz halledin. Hemde daha kaliteli şekilde.
Bu yorumundan ötürü çok tepki alacağımın farkındayım ama gerçekler acıdır.
6 kişi bu mesajı beğendi.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Şimdi hocam ben profesyonel bir seocu değilim en başından söyliyim. Seocu geldi isyan etti denmesin.
Her seo işinden anlayan insanların farklı bilgilere muvaffak olduğunu düşünüyorum. Yaptıkları işin kalitesi bakımından kendi düşüncelerinde fiyat çıkardıklarını sanıyorum.
Seo her şeyden önce bir danışmanlık hizmetidir. Siz bilmediğiniz yaptırımlar için başvurursunuz. Danışmanınız site üzerinde fiilen ve sözlü olarak size destek verir.
Seocuyum birinci sıra garanti veririm diyenlere tabiki limse inanmasın. Hiç bir seoucu google çatısı altında çalışmamaktadır. Google ile bir bağı yoktur.
Fakat yapılan işlemlerin etkili olması 1 ile 12 ay arasında değiimekte olduğunu bilmenizi istiyorum.
Bu işi yapanlar 50tl de isteyebilir 5bin tl de isteyebilir. Seçimi yapma düşünme ve kararı veren site sahibidir.
Ben bu paraları neden bu yolda harcayayım ki diyorsanız neden google ile bilgilenmiyorsunuz ki.
Her site sahibi önce kendi işinde uzman olmayı düşünmelidir. Bugün maaşlı olarak çalıştığınız işyerinizde işinizi doğru yapamazsanız maaşınız düşük olacaktır ve size olan izlenimlet de kötü yönde olacaktır.
Bu yüzden google sıralamalarınıda böyle düşünmek gerekiyor.
Siteyi açtım temamı attım eklentilerimi yükledim nrfen hit alamıyorum diyenlerin çoğu ee şimdi ne yapacağım diyenlerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İt
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bilgi seviyenize göre ücret talep edebilirsiniz. Benimde danışmanlığını yaptığım 2 firma var fakat hiçbir zaman ilk sayfa yada ilk sıra garantisi veremiyorum. Yapılması gerekenleri yapıyorum ve web sitesi bu işlemler neticesinde anahtar kelimelerde zaten yükseliyor.