Şimdi hocam ben profesyonel bir seocu değilim en başından söyliyim. Seocu geldi isyan etti denmesin.
Her seo işinden anlayan insanların farklı bilgilere muvaffak olduğunu düşünüyorum. Yaptıkları işin kalitesi bakımından kendi düşüncelerinde fiyat çıkardıklarını sanıyorum.
Seo her şeyden önce bir danışmanlık hizmetidir. Siz bilmediğiniz yaptırımlar için başvurursunuz. Danışmanınız site üzerinde fiilen ve sözlü olarak size destek verir.
Seocuyum birinci sıra garanti veririm diyenlere tabiki limse inanmasın. Hiç bir seoucu google çatısı altında çalışmamaktadır. Google ile bir bağı yoktur.
Fakat yapılan işlemlerin etkili olması 1 ile 12 ay arasında değiimekte olduğunu bilmenizi istiyorum.
Bu işi yapanlar 50tl de isteyebilir 5bin tl de isteyebilir. Seçimi yapma düşünme ve kararı veren site sahibidir.
Ben bu paraları neden bu yolda harcayayım ki diyorsanız neden google ile bilgilenmiyorsunuz ki.
Her site sahibi önce kendi işinde uzman olmayı düşünmelidir. Bugün maaşlı olarak çalıştığınız işyerinizde işinizi doğru yapamazsanız maaşınız düşük olacaktır ve size olan izlenimlet de kötü yönde olacaktır.
Bu yüzden google sıralamalarınıda böyle düşünmek gerekiyor.
Siteyi açtım temamı attım eklentilerimi yükledim nrfen hit alamıyorum diyenlerin çoğu ee şimdi ne yapacağım diyenlerdir.