Allah, nasip kısmet ederse inşallah bende biran evvel bırakmayı düşünüyorum.
Bırakma kararı almıştım ancak, cesaret edememiştim. Resmen bağlamış, esir almış.
İnşallah, bu konu sayesinde bende bir adım atacağım. Yöneltici olduğunuz için teşekkür ederim.
Çok iyi yapmışsınız hocam. Öncelikle canınız sigara çektiğinde onu aklından atabileceğiniz bir uğraş bulun kendinize. Patlıcan da nikotin vardı sanırım, akşam yemekte patlıcan yiyin :)
Allah, nasip kısmet ederse inşallah bende biran evvel bırakmayı düşünüyorum.
Bırakma kararı almıştım ancak, cesaret edememiştim. Resmen bağlamış, esir almış.
İnşallah, bu konu sayesinde bende bir adım atacağım. Yöneltici olduğunuz için teşekkür ederim.
Üstadım yeterki bir adım atın bırakmaya yönelik, bana forumdan PM atabilir ya da telefondan da arayabilir, ulaşabilirsiniz. Whatsapptan da yazabilirsiniz. Bırakmanız için elimden gelen desteği veririm.
Çok iyi yapmışsınız hocam. Öncelikle canınız sigara çektiğinde onu aklından atabileceğiniz bir uğraş bulun kendinize. Patlıcan da nikotin vardı sanırım, akşam yemekte patlıcan yiyin :)
Sabah kahvaltıdan sonra çok fazla içesim geldi fakat pakete baktım "lanet olsun" dedim ve içmedim. Şu an yavaş yavaş azalıyor istek. İlk günler zor geçecek zaten, bundan eminim ama sonrası kolaylaşacak diye inanıyorum. Amacım önce vücudumdan nikotini atmak, o yüzden vücuduma nikotin almayacağım. Fiziki istek bitince psikolojik istek kalacak diye düşünüyorum. Onu da aşarım herhalde.
Hocam aslında sigortam olsa kredi çeker alırım hiç düşünmeden. Gerçekten sigara parasına ev alınıyor, bu bir gerçek :D güzel tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Bir şeyi bırakmak istediğiniz zaman daha sonraya hiçbir zaman ertelemeyin.. O zaman için belki geç olabilir... Hastanelere gidin, insanları görün bu sigara yüzünden neler çektiklerini... Hayatları ızdırap gibi...
Bir şeyi bırakmak istediğiniz zaman daha sonraya hiçbir zaman ertelemeyin.. O zaman için belki geç olabilir... Hastanelere gidin, insanları görün bu sigara yüzünden neler çektiklerini... Hayatları ızdırap gibi...
Şu video çok anlamlı...
Hocam çok teşekkürler, çok bunaldıkça açıp açıp izlerim artık, yavaş yavaş 3. gününde sonuna geliyorum. Bu video iyi destek oldu :)