-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Arkadaşlar size bir sorum olacak.
Bir tane internet sitesi benim yazdığım yazıları botlarla çekerek, sitesine ekliyor.
Sorun olan taraf;internet sitesi anında index alan bir site. Yani; dolayısıyla benim sitem çalıntı içerik ekliyor gibi bir haksız bir duruma düşüyorum. Sitem yeni olduğu için yazdığım içerik 2 gün sonra arama sonuçlarına ekleniyor...
Bu durumda ne yapabiliriz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google hiçbir sonuç alamazsın. Yazı içinden eski yazılarına link ver. Botla çektiği için bir sürü link kazanırsın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir yöntemde şu rss üzerinden çekiyorsa. Yazının bir iki satırını çekebilir. Bende bir siteye karşı öyle yaptım. Sitemde ne varsa çekiyor. Bende ayarlardan ufak bir değişiklik yaptım. İki cümle yazı çekebiliyor diğerlerini çekemiyor. İnternette araştır basit bir yoldu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o dediğin sitenin trafiği baya iyimi ona göre aklıma bir fikir geldi bot ile çekiyor dimi hiç bir şey yapmadan
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
otomatilk çekiyorsa bir yazı ya o siteyi karalamaya yönelik ama kendi agızlarından biz yazılarımızı bu siteden çalıyoruzla başla itiraf edermişcesine bakalım ne yapacaklar :D eğer dediğin gibi direk çekiyolarsa iyi bir ders olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bot yazan ve içerik çeken siteler genelde yazının içinde ne var ne yok takip etmez.