Hocam taktiklerim 8 senelik tecrübeden ibaret yani ek olarak ingilizcem var göz zevkim var yani dünya çapında bir göz zevkim var o yüzden her kesim akin akın geliyor. Haftada 4 5 saat kaynak topluyorum. Bu bana 2 3 hafta gidiyor. Ek olarak diger sosyal medya hesapları ile insta hesabini destekliyorum. Yabancılar benim hesaplarimi çok seviyor zaten yoğun istekten dolayı açtim gunde 3 4 kez neden instagram kullanmiyorsun sorusu geliyordu. Ayni şekilde Türk takipcilerim de var kafa kafaya diyebiliriz. Hesap konsepti ingilizce ama ingilizce kelimeler kullaniyorum hesabi ingilizce yönetiyorum. Benim de gönderilerimi paylas diyen grafik tasarimcilar falan oluyor o sekilde buyüyorum. Cünku cidden güzel bir kitle yarattim tumblr da bu kitle instagrama da gidiyor haliyle. Açıkcası Türklerin genel olarak kafasi sadece afedersiniz sacma sapan mizah ve söz sayfalarina çalıstıgi için bir nevi bir yenilik oldu. Bir halka düsünun o halka da diger sosyal medya hesapları var. Halkanın ortasina yani merkezine de instagrami koydum bu şekilde aktarim yapıyorum. Kitle analizini de yaptim bir içerik kaç begeni yapar begenirler mi diye içerige bakmam bu sorulara cevap bulmam icin yeterli oluyor.
Ek olarak girisimci bir insanım eksiklik gördügüm yeri tamamlamak icin yaratici konsept yaratirim bu da öyle bir şey diyeyim. Kolayca insanlar istediklerine ulaşabilsin diye yabancilar da olan fakat Türkiye de olmayan bir konsept kurdum. Bakalim. Azim sabir ve yaraticilik sosyal medya hesaplarini ucuran 3 etmen.