Benim hakkımda kimsenin birşey söylemesine gerek yok.. Bugüne kadar yaptıklarımla, ve bana destek çıkanlarla zaten yeterince mutlu oldum.. Ama son zamanlardaki anlamsız saldırılar ve buna bağlı olarak sıkça kapanmalar, maddi manevi sorunlarımla artık bir çıkmaza girdim ve biraz nefes alabilmek adına siteyi kapatma kararı aldım..
Site açık kalsaydı bile kendi kendine yürüyebilecek bir haldeydi.. Ama eğer ben ilgilenemiyorsam sitenin açık kalmasının bir anlamı ve faydası yok.. Belki birgün başka bir yerde diyorum ve bu konuyu yetkili arkadaşların kilitlemesini istiyorum..
Ben zaten sizden hakkınızı helal etmenizi istedim, ister edersiniz, ister etmezsiniz.. Ben derslerimle bir yerlere gelmiş herkese hakkımı helal ettim :) Kim varki demeyin, 3 sene boyunca çok kişiye birşeyler öğretmişim, bunun en büyük kanıtıda şuanki çalıştığım ofiste css'ci olarak çalışan kişinin benim sayemde css'i öğrenerek bu işe girmesi.. Bu yüzden mutluyum :) Birini kötülemek basittir, siz zor olanı seçin. Teşekkürler herkese.