JexyROkullar konusunda teknik ve mesleki eğitim veren liselere bakarsanız hala bu sorun var... Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı MEGEP kapsamındaki Öğretim Programlarının basılması için okullara ödenek veriliyor. Bu ödenek okulların tüm kitapları almasına yetmiyor... Mecburen öğrenciler kendileri kitap alıyor... Ayrıca devletin verdiği kitaplar üniversiteye hazırlayan bir kapasitede değil.. Okullarda hocalar devletin kitaplarını kullanmıyor.. Ekstra kitap aldırıyor.
--
Hastanelerde acillere gidildiğinde saatlerce beklemek zorunda kalıyoruz... Geçtiğimiz aylarda acile gittim... 2 buçuk saat muayene için bekledim.. Önümde 64 kişi vardı... Muayene sonucu acil olarak yatırılmam gerektiği söylendi fakat 2 saat boş yatak için bekledim..
--
İstanbul'da geçtiğimiz yıl bol bol kesinti yaşandı..
Bu yıl tüm ülkede elektrik kesilerek dünyada ilke imza attık.
--
Hayvanat bahçesinden TÜBİTAK'a atama yapıldığı ülkede tabi ki teknoloji zirvede :D:D
--
Sizin galiba teknolojide gelişmekten anladığınız akıllı telefon kullanıp, uygulamalar yapmak...
--
Ses kayıtlarını ilk dinlediğinde montaj olduğunu anlayan bakan olduğu sürece fazla bütçe gerekmez zaten...
--
Ürünleri ulaştırmak için yol yapıp, fabrikaları kapatmak gayet akıllıca.. Son 12-13 yılda kapatılan fabrikalara bakın .
--
Geleceğe dair yapılan yaptırım sadece bina dikmekten ibaret...
--
Ülkede yaptıkları ile övünen siyasetçilerin para verip yabancılara yaptırması tam övünülecek durum...
--
Emeklemeyi siyasi amaç için kullanmamak gerekir... Biz emeklerken birileri koşuyor...
--
Mars'a girmek günahtır diye diyenler çok olur bu ülkede...
--
Çok bilinçli bir toplumuz ya :D
Devlet zaten gidip arazileri peşkeş çeksin...
--
Fabrikalarını kapatıp, sadece tüketen bir devlet olsun başımızdakiler sayesinde...
--
Tarım alanlarına fabrika, avm, rezidans yaparak dışa bağımlı bir ülkeye dönüşüyoruz...
--
Tarihi değerlerin yok edildiğine inanmıyorum. hocam yuh artık diyeceğim.. Açın gözlerinizi bir bakın...
--
Türkiye'de iktidara ne kadar yakınsan o kadar özgürsün...
--
Yiğidi öldür , hakkını ver sözüne kulak vermek gerekir. Haklısın... Mesela onlara toz konduramazsın.. Eleştiremezsin... Eleştirirsen işine son verirler... Terörist, paralelci damgası yersin... Hop birde gözaltı.. Bunları görmezden gelmeyin...