-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet Reklam Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Şu aralar tam olarak bendede öyle. Şu sözü aklından çıkarma ; " Gecenin en karanlık anı , güneş doğmadan hemen öncesidir " :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Gelecek kaygısı yeni nesilde yıllarca boş boş yatmanın oluşturduğu bir durum, Geleceğin ile ilgili kaygın var madem büyük bir şehirdesin diye düşünüyorum Okulun bitmeden Kurumsal firmalara başvurmak senin için iyi olacaktır. geç kalmış bile olabilirsin
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hsynnr yanlış anlamayın sizin için birşey söylemedim genel konuştum ama aynı süreçlerden bende geçtim okulu bırakmama rağmen staj gördüğüm yerde 2 yıldır çalışıyorum öğrencilik hayatı genel olarak insanlar için rahat geçen bir dönem ama yapılması gereken noktalar bunlar hakkında bilgi almak isteyen herkeze tecrübelerimi ''.... yapmalısınız'' şeklinde aktarabilirim. kaygılanmakta herkez haklı okuduğum bölümdeki sınıf 45 kişiydi benden sonra 2 sene daha bu 45 kişi devam etti ve en fazla 5 kişi düzgün bir firmada çalışıyor geriye kalanlar ise maaş konuusunda bile yarı yarıya düşük ücretlerle özel sektörde çalışmak zorunda
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.