cihatnet
Rüzgara kapılmış gidiyorm
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
6-7 ay önce, bloguma yazı yazmayı bıraktım sebeblerim vardı, konu bulamıyorumdum inglitereye dil eğitimine gittim vsvs. Şimdi yeniden başlıyorum ama konu bulmakta hala sıkıntı çekiyorum. Sitem 2 dk içinde google indexleniyor. fakat , uzun zaman önce alexada çok gerilere düştüm...
Şimdi hem okurumun ilgisini hem, ziyaretçi sayısını hemde alexa hızlı yükselmek istiyorum. Ama olmuyor. Blog yazan arkadaşların tavsiyesi varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dil eğitimine dair bilgiler verebilirsin veya programları inceleyip değerlendirmelerini yapabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Google Ads.
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Dil eğitimi ile ilgili bilgiler vererek hem beni hemde başkalarını sevindirebilirsin mesela :D takipçin olurum :) yılbaşından sonra bende düşünüyorum gitmeyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
gezip gördüğün yerlerin fotolarını paylaşıp açıklamalarda bulunabilirsin..size şaşıyorum...şakınklık içerisindeyim..dil eğitimi alacak kadar zekisiniz şahsen ben pek dil öğrenemem..konu bulmakta zorlanıyorsunuz..
önce kendini sorguya çek..ben ne yaparım nelerden hoşlanırım diye...limondan tik kapan biri limonla ilgili bilgiler vermez,içine sinmez...
ilgi alanınız neyse oralardan giriş yapın.siteleri takip edin..kendin neyi iyi biliyorsan ona yönel..görülüyorki kapasiteniz var ve bunu yazıya içeriğe döküğn..tavsiyem budur :)
https://pirilancer.com/freelancer-ara