t1esto adlı üyeden alıntı

Dil eğitimine dair bilgiler verebilirsin veya programları inceleyip değerlendirmelerini yapabilirsin

Üstad eddin bizi paşam :) gittim okula ile ilgili birşeyler olabilir aslında :) Çok teşekkürler.

blogesinti adlı üyeden alıntı

Dil eğitimi ile ilgili bilgiler vererek hem beni hemde başkalarını sevindirebilirsin mesela :D takipçin olurum :) yılbaşından sonra bende düşünüyorum gitmeyi.

Çok teşekkürler. Güzel fikir. :)

cambazoglu adlı üyeden alıntı

gezip gördüğün yerlerin fotolarını paylaşıp açıklamalarda bulunabilirsin..size şaşıyorum...şakınklık içerisindeyim..dil eğitimi alacak kadar zekisiniz şahsen ben pek dil öğrenemem..konu bulmakta zorlanıyorsunuz..

önce kendini sorguya çek..ben ne yaparım nelerden hoşlanırım diye...limondan tik kapan biri limonla ilgili bilgiler vermez,içine sinmez...
ilgi alanınız neyse oralardan giriş yapın.siteleri takip edin..kendin neyi iyi biliyorsan ona yönel..görülüyorki kapasiteniz var ve bunu yazıya içeriğe döküğn..tavsiyem budur :)

İnsanlar bunlarla ne kadar ilgilenirki? :) yani ben olsam, çoğu zaman bakmam bile. Yazmam zaman kaybı olmasın?

Daha çok insanların ilgisini çekecek, ne biliyim, çok gelenim olsun istemiyorum az ama öz olsun istiyorum kaliteli şeylerler uğraşmak istiyorum :)

Yorumlarını bekliyorum hala.