lostyazilim
tr.link

Yazacak konu bulamıyorum.

5 Mesajlar 681 Okunma
lstbozum
tr.link

cihatnet cihatnet Rüzgara kapılmış gidiyorm E-Mail Onaysız
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Koordinatörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 816
  • Beğeniler 442 / 99
  • Ticaret 14, (%100)
6-7 ay önce, bloguma yazı yazmayı bıraktım sebeblerim vardı, konu bulamıyorumdum inglitereye dil eğitimine gittim vsvs. Şimdi yeniden başlıyorum ama konu bulmakta hala sıkıntı çekiyorum. Sitem 2 dk içinde google indexleniyor. fakat , uzun zaman önce alexada çok gerilere düştüm...

Şimdi hem okurumun ilgisini hem, ziyaretçi sayısını hemde alexa hızlı yükselmek istiyorum. Ama olmuyor. Blog yazan arkadaşların tavsiyesi varmı?

wmaraci
reklam

t1esto t1esto WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 12 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Dil eğitimine dair bilgiler verebilirsin veya programları inceleyip değerlendirmelerini yapabilirsin

blogesinti blogesinti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Google Ads.
  • Konum İsveç
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 472
  • Beğeniler 82 / 71
  • Ticaret 31, (%97)
Dil eğitimi ile ilgili bilgiler vererek hem beni hemde başkalarını sevindirebilirsin mesela :D takipçin olurum :) yılbaşından sonra bende düşünüyorum gitmeyi.

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
gezip gördüğün yerlerin fotolarını paylaşıp açıklamalarda bulunabilirsin..size şaşıyorum...şakınklık içerisindeyim..dil eğitimi alacak kadar zekisiniz şahsen ben pek dil öğrenemem..konu bulmakta zorlanıyorsunuz..

önce kendini sorguya çek..ben ne yaparım nelerden hoşlanırım diye...limondan tik kapan biri limonla ilgili bilgiler vermez,içine sinmez...
ilgi alanınız neyse oralardan giriş yapın.siteleri takip edin..kendin neyi iyi biliyorsan ona yönel..görülüyorki kapasiteniz var ve bunu yazıya içeriğe döküğn..tavsiyem budur :)

https://pirilancer.com/freelancer-ara
wmaraci
wmaraci

cihatnet cihatnet Rüzgara kapılmış gidiyorm E-Mail Onaysız
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Koordinatörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 816
  • Beğeniler 442 / 99
  • Ticaret 14, (%100)

t1esto adlı üyeden alıntı

Dil eğitimine dair bilgiler verebilirsin veya programları inceleyip değerlendirmelerini yapabilirsin

Üstad eddin bizi paşam :) gittim okula ile ilgili birşeyler olabilir aslında :) Çok teşekkürler.

blogesinti adlı üyeden alıntı

Dil eğitimi ile ilgili bilgiler vererek hem beni hemde başkalarını sevindirebilirsin mesela :D takipçin olurum :) yılbaşından sonra bende düşünüyorum gitmeyi.

Çok teşekkürler. Güzel fikir. :)

cambazoglu adlı üyeden alıntı

gezip gördüğün yerlerin fotolarını paylaşıp açıklamalarda bulunabilirsin..size şaşıyorum...şakınklık içerisindeyim..dil eğitimi alacak kadar zekisiniz şahsen ben pek dil öğrenemem..konu bulmakta zorlanıyorsunuz..

önce kendini sorguya çek..ben ne yaparım nelerden hoşlanırım diye...limondan tik kapan biri limonla ilgili bilgiler vermez,içine sinmez...
ilgi alanınız neyse oralardan giriş yapın.siteleri takip edin..kendin neyi iyi biliyorsan ona yönel..görülüyorki kapasiteniz var ve bunu yazıya içeriğe döküğn..tavsiyem budur :)

İnsanlar bunlarla ne kadar ilgilenirki? :) yani ben olsam, çoğu zaman bakmam bile. Yazmam zaman kaybı olmasın?

Daha çok insanların ilgisini çekecek, ne biliyim, çok gelenim olsun istemiyorum az ama öz olsun istiyorum kaliteli şeylerler uğraşmak istiyorum :)

Yorumlarını bekliyorum hala.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al