-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar konuyu doğru yeremi açtım emin değilim uygun olarak bu kategoriyi gördüm.WMaracı üyelerinden bi konu hakkında yardım isteyecektim.Sorunum üniversite öğrencisiyim ve kyk dan kredi alıyorum ziraat bankası bu kredinin yatırılacağı bir kart verdi bilenleriniz vardır GençBankkart adı altında ön yüzü banka kartı arka yüzü kredi kartı.Kredi kartı üzerinden yapmış olduğum harcamalar dolayısı ile borcum var ve bu ay asgari ödeme tutarını yatıramadım.Bunun üzerine banka kredi kartına değil de banka kartıma 200 tl tutarında bir bloke koydu.Bu blokeyi kaldırmak için napabilirim.Yani kredi kartındaki asgari ödeme tutarının yatırmam için o bloke kapanmalı.Bloke asgari ödeme tutarını yatırsam kalkar mı?Veya tüm borcu mu yatırmam mı gerekli? bunun hakkında bilgisi olan yardımcı olsun çok sıkışık bir durumdayım şuan asgari ödeme tutarını yatırınca kalkacağını bilsem başka bir yerden para bulur bloke kalkınca o paradan geri ödeme yaparım.çok saçma bir sistem var paraya bloke koyduğunda ben o borcu nasıl yatırabilirim ki?Şikayetvar a da şikayetde bulundum verdikleri cevap çok genel bankamıza iletilmiştir felan bi açıklama yok.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam aynı kartı bende kullanıyorum, fakat böyle bir şey yaşamadım hiç. Tahminimce asgariyi yatırınca blok kalkacaktır. Her türlü asgariyi yatıracaksınız hocam, o yüzden çekinmeyin yatırın. Olmadı b.kartından bloke açılmazsa yatırdığınız asgariyi harcarsınız.
hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
bnde kullandım büyük ihtimal ile harçlık avns vardı sanırım onu kullanmışsınızdır o da otomatik gelecek ay burstan düşer.
SEO
suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Böyle durumlarda harçlık avans kullanıma kapatılıyordu sanırım, sizinki de mi öyle oldu?
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
2 ay boyunca arka arkaya asgari tutar ödenmezse harçlık avansınıza bloke koyar hepsine birden, 200 tl sine koymaz. Bloke koyulduktan sonra harçlık avansın tekrar açılmasını istiyorsan eğer kredi kartı borcununun tamamını ödemen gerekir, aksi halde açılmaz.