Açıkçası hem fikirim, hani zorda kalıp satmaya çalıştığımızda hiçbir ürün hakkını bulmuyor, Türk zihniyetiyle düşene bir tekme misali oluyor galiba artık net bir şekilde; en azından bana görünen bu oluyor.
Tamamen organik, 4 senelik, sürekli güncel ve kendi kitlesini oluşturmuş bir Facebook sayfasını, 100 liraya veren var ise PM yoluyla ulaşsın, bu kriterleri taşıyan elindeki tüm sayfaları satın alacağım; net bir şekilde belirtiyorum.
Yapmayın arkadaşlar, profesyonel bir platformda en azından son kullanıcıya fiyat verir gibi fiyat biçmeyin; hepimiz az çok işin içindeyiz, uzmanı olmasak da gözümüz aşına..
Tamamen organik, 4 senelik, sürekli güncel ve kendi kitlesini oluşturmuş bir Facebook sayfasını, 100 liraya veren var ise PM yoluyla ulaşsın, bu kriterleri taşıyan elindeki tüm sayfaları satın alacağım; net bir şekilde belirtiyorum.
Yapmayın arkadaşlar, profesyonel bir platformda en azından son kullanıcıya fiyat verir gibi fiyat biçmeyin; hepimiz az çok işin içindeyiz, uzmanı olmasak da gözümüz aşına..
Aynen öyledir kardeşim. Zaten adam düşmüş ve mecburiyetten satacak diyerek fiyat biçiyor bazıları. Sözüm kimseye ait değil. Bazılarına. Mesela 100-200 tl ye ben böyle sayfayı satmam. 3-4 yıllık sayfa diyorsunuz. Ayı ortalama 2 tl mi yani? :) kimse ayı 2tl ye bu tür sayfayla ilgilenmez bu yerlere getiripte çıkarmaz. İyi fiyat veren olmasa satmayın hocam.