Ben verilecek fiyatları merak ettiğim için bu başlığı açtım, sektörün çekimlerle öldürüldüğü hafife alınamayacak bir gerçek..
Hoş, eski sayfalara çekim yapıp, bekletip, sonra gerçek diye satanlar da var; onları da inceleyerek ortaya çıkartmak mümkün gördüğüm kadarıyla.
Ancak istatistikleri ortada olan bir sayfa için 105 TL verilmesi garip geldi gerçekten ;) Sizin bilim sayfasına bu değerler ve koşullar doğrultusunda biçeceğiniz rakam ortalama olarak peki nedir?
Hoş, eski sayfalara çekim yapıp, bekletip, sonra gerçek diye satanlar da var; onları da inceleyerek ortaya çıkartmak mümkün gördüğüm kadarıyla.
Ancak istatistikleri ortada olan bir sayfa için 105 TL verilmesi garip geldi gerçekten ;) Sizin bilim sayfasına bu değerler ve koşullar doğrultusunda biçeceğiniz rakam ortalama olarak peki nedir?
Hocam sayfayı görmeden bir şey demek zor fakat benim 4 yıl organik olarak uğraşıp hiç çekim yapmadığım, iyi etkileşim alan, her gün beğenileri artan ve iyi yerlerde olan 70 bin beğenili bir sayfam olsaydı en az 600-700 lira isterdim fakat bu tarz forumlarda alan çıkmayacağına eminim. Daha önceden de bir mesajımda yazmıştım, Facebook piyasası bitti. Yani sayfa kasmadan anlamayan birisi bile 100-150 liraya üye çektirip, bir o kadarda Facebook reklamlarına verip dehşet etkileşimli ve beğenili sayfalar yapabiliyor.