Saçma olan sizin düşünceleriniz, sistem değil. Önce bir oku, mantıklı olarak değerlendir eğer doğruyu göremiyorsan yanlış olan sensin
Ahahah güldürmeyin beni . Zaten söylediklerinizden anlaşılıyor . Benim bunu doğru olarak görmemi istiyorsunuz doğru değilse de benim yanlış olduğumu ileri sürüyorsunuz . Her insan bunu kabul etmeyebilir fakat kabul etmeyenlerin de salak olduğu anlamına gelmez . Bir şey biliyoruz ki kabul etmiyoruz . Bana da teklif ettiler herkes gibi . Fakat kabul etmedim .
Kabul etmememin sebebi daha konuşmayı , tanıtım sunum yapmayı bilmeyen insanların gelip bana : "Sana internet sitesi kurmayı öğreteceğiz fakat 900 TL karşılığında . "demesi . Daha ne öğreteceklerini nerede nasıl öğreteceklerini bile söylemeden direk paraya girmeleri zaten işin ne olduğunu açıkça ortaya koyuyor ."Peki siz madem bu işin içindesiniz yıllardır , nerede sizin web siteniz bakabilir miyim nasıl olmuş? " dediğim de . Kem küm etmeleride cabası , yok benim web sitem şuan bakımda şuan çalışıyorum daha açmadım . Bir arkadaşım kanmıştı bu insanlara , banka hesabı açtırdılar 900 TL ye yakın parasını aldılar . Çocuk birilerini üye yapıp parasını çıkarmak için ortalıkta her gördüğüne müşteri gözüyle bakıyordu . Tabii işin gerçeğini sonradan öğrendi .
Saadet zincirini legal yoldan yapmaya çalışıyor bunlar web siteside bunu legalleştiren olay. Ve holding in başındaki kişilerde bakın bu yıl $ 1 milyon kazandım diyerek milletin iştahını kabartıyor . Halbuki tüm parayı holdingin başındaki kişi alıyor .
Oyuna gelmeyin , güvenmeyin , paranızı kaptırmayın .
Bu arada , siz bu yazıyı yanlış yerde yayınladınız buradan kendinize bir şey çıkaramazsınız web master sitesi burası ..