-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar 400k, 180k, 270k, ve bir çok diğer sayfamlarımda dünden bu yana yaptığım payalaşımlarda erişim sorunu yaşıyorum. Sayfalarda paylaştığım fotoğrafları max. 4k insana gösterebiliyor. Sizlerde de dünden bu yana bir azalma varmı yoksa sıkıntı bende mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Araştırmacı ve Yazar
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook yaptığın paylaşımları belirli aralıklarla kullanıcılara gösteriyor, ne kadar çok gönderirsen o kadar fazla kişiye yansıyacağını düşünme sakın. Bi yerden sonra spam olarak algılayıp gereğini yapıyor. Son zamanlarda dediğin olayı ben de epey yaşadım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Araştırmacı ve Yazar
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha az yollayınca epey kişiye ulaşmaya başladı tekrardan... Sizin günlük 4 paylaşım gayet normal, bunun sebebi farklı bir şey olmalı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
facebook sanırım fotograflara farklı bir sistem uyguluyor bende normalde yazı paylaştığımda daha fazla erişim oluyor fotoğraf paylaşırsam ciddi bir azalma oluyor nedense
Ek Olarak: facebook sanırım fotograflara farklı bir sistem uyguluyor bende normalde yazı paylaştığımda daha fazla erişim oluyor fotoğraf paylaşırsam ciddi bir azalma oluyor nedense
alperen38
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok güzel bir konu açmışsınız 3k bir sayfam var daha önceleri paylaşımlarımda begeni paylaşım oranı görülme oranı iyi idi son aylarda gönderi gösterim oranı düştü devamlı deneme yapıyorum
soruna çözüm bulabilirseniz paylaşırsanız sevinirim