senvedat
Webmaster/Grafiker/Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Merhabalar arkadaşlar,
Kentkart ile alakalı bir domain vardı elimde, 1 ay önce satışını gerçekleştirdiğim bir domain. Alan arkadaş whois bilgilerinde oynama yapmamış benim telefonum ismim kalmış. Açık adresim yok ama telefon ve ismim soyismim yazıyor. Herneyse bugun öğlen saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğünden aradığını söyleyen bir adam, kentkart olayını bulan şirketin, bilmiyorum tam olarak ismini hatırlamıyorum. Bize dava açtığını ve savcının davayı haklı bulup bizden ifade istediğini söyledi.
Yani domain ve hostingin benim ile hiçbir alakası yok, sadecce whois bilgilerinde benim bilgilerim olduğu için kabak bana patladı. Kiminle görüşmeliyim bu konuda, whois bilgilerini değiştirmek için kime başvurmalıyım, yada bu işten nasıl sıyrılabilirim ? Yaşayan muhakkak vardır, bir bilgilendirirseniz sevinirim..
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Domainin kayıtlı olduğu firmayı arayınız bence..
senvedat
Webmaster/Grafiker/Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bu akşam arayacağım onları, bir çözüme ulaştırabilirlermi konuyu dersiniz ?
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun. İfâde vermeye çağrılmışsanız gitmeniz gerekecektir. Whois bilgilerini sattığınız kişiyle irtibata geçerek ya da direkt alan adı firmasına durumu anlatarak değiştirmeye çalışın. Ancak ifade vermeye gittiğinde tüm bunları anlatın. Hatta elinizde belgeler varsa, daha rahat bir ifade vermiş olursunuz.
rankend
barankaraboga.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Adayı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
senvedat adlı üyeden alıntı
Arayan görevli ile konuştuk, pazartesi tekrar arıyacak bir durum değerlendirmesi daha yapacağız, whois bilgilerini domain firması ile konuşturup değiştirirsem ifade verme zorunluluğum kalkar diye düşünüyorum, ne diyorsunuz
kalkar diye düşünüyorum ama ifadeye çağırıldıysanız yani öle bi zorululuk varsada durumu iza ederseniz belge vs. varsa da rahatça sıyrılabilirsiniz
barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçmiş olsun öncelikle, satışı yapmadan önce keşke satın alan kişinin bilgilerini girseydiniz. Satış yaptığınıza dair belge ödeme makbuzu var ise davayı kazanabilirsiniz diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun, yapmanız gereken ifade vermeye gidip, domainin sende bulunmadığını ve satın alan kişilerin bilgilerini değiştirmediğini bildirmek. Firmanız ile de irtibata geçip onaylatır iseniz iş sizden çıkar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İfadeye cagrilman suçlu olduğunu göstermez tam tersine seninde düşüncelerini almak istiyorlar o damain ile o şirket adina faaliyet yapmadiysan hic birsey olmaz rahat ol uluslararasi bir hak ve domain kanun ve yonetmelikleri uluslararasi bir işlem ve kurallar bütünüdür bunu kabul eden ulkeler bu kurala uyar ve en can alıcı yani ise kabul edilen uluslararası kanunlar ülke kanunlarindan üstündür sen rahat ol hakkini savun verme verdirme yeterki o kart veya sirket adina faaliyet gostermemis ol yeterki % 100