-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende zaten link dedim. Sonuçta linki boşluğa verecek hali yok reklama veya yazılara veriyorlar. Bazı oyun yapımcıları tamekran link koyuyor hatta play butonuna ilk tıklama kendi sitesine götürüyor 2. tıklama oyunu başlatıyor.
Bahsettiğin siteyi bana özelden iletirsen icabına bakarım ;) Ama her oyun sitesi tutupta reklamları yasakladı diye adsense yasağı yiyecek diye birşey yok.
Koskoca kaisergames(kraloyun) bile çektiği içeriklerde linkleri kaldıramıyor. Bu konuda tolerans yok. Google affetmez çakar banı yani demedi deme :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam boşuna boğaz patlatma Türkün aklı, musibet görmeden çalışmaz. Sen ver kodu adam gitsin işine baksın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Maalesef dediğiniz gibi. Yaşanmış bir tecrübeyi paylaşıyorum burada, kimsenin emeğinde parasında gözüm yok. Ama daha çok kazanayım diye kul hakkına! girmeyi göze alabiliyorsan, bugün olmasa da yarın bir yerde patlar. Emeğin ziyan olur. Oyun piyasasında google kadar iyi ödeme yapan sağlam reklam firmasıda yok.
Sonuçta botla çekip 3-5 cümle bir şey yazıp özgün sayfa oluşturup bol link alıp bazı kelimelerde 1. sayfa tutturup gelir elde eden yığınla insan var memlekette.
Kodunu ilk mesajımda vermiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
flash decompiler diye bir program vardı yanlış hatırlamıyorsam kısaca swf editleme programı yaz google'a çıkar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google'da swf decompiler, flash decompiler gibi aramalar yaparak flash dosyaların kodlarını elde edebileceğin programlar bulabilirsiniz. Kodlarını elde ettikten sonra Adobe Flash Pro programını kullanarak düzenleme gerçekleştirebilirsiniz.