Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar swf oyun yüklüyorum manuel olarak fakat oyunun play butonundan hariç başka alanına tıkladım başka oyun sitesine gidiyor onu nasıl iptal edebiliriz aynı oyunu başka sitede ordakine bakdıgımda ordaki oyunda gitmiyor bu konuya hakim arkadaşların önerilerini bekliyorum
Aksaclii
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
.fla dosyası olmadan kaldıramazsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bildiğime göre bazı oyun siteleri yaptıkları oyunu link karşılığında yayınlamanıza izin veriyor.Şahsen kendi web sitemdede Yapboz Oyunu bittikten sonra yapan siteye gönderiliyor.O yönlendirilen site ile iletişime geçin onlar nasıl kaldıracağınızı söyler veya kaldırmanız durumunda sorun çıkaracaklarını söylerler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Flash.swf dosyanızın site içerisine çekilirken, dahili linklere çıkış vermeyi yasaklayabileceğiniz kod mevcuttur. Fakat bu kod oyun yapımcılarının kurallarına aykırıdır. Bir nevi telif hakkına girmiş oluyorsunuz demektir. Adsense kullanmayı düşünüyorsanız eğer 1-2 itirazda hemen yasaklanırsınız. Fakat farklı bir reklam firması ile çalışıyorsanız sorun etmeyeceklerdir. Bunu dikkate alarak aşağıdaki kodu deneyiniz.
name="allowScriptAccess" value="never" param name="allowNetworking" value="internal"
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Oyunu indirdiğin site, oyun yapımcısı ile anlaşması olabilir. Bunu biz bilemeyiz. Veya oyunu indiriyor olduğun site oyunun yapımcısı da olabilir. Israrını anlayabiliyorum fakat başıma geldiği için söylüyorum. Hatta ve hatta script satışı yapmak için bu link yasaklama olayını avantaj gibi sunan bir oyun teması firmasının sitelerindeki adsense için itirazda bulunduğum günün ertesi sabahında reklamlarının yasaklandığını gördüm. Anlık kullanıcı sayını ve sitede geçirilen süreyi arttırmanın farklı yollarıda var. Oyun videoları ekle, blogda farklı eğlenceli konular aç, sohbet sayfası oluştur. (sohbet sayfalarında adsense reklam yasaktır) Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Eğer daha önce adsense uyarısı almadıysan deneyip kendin görebilirsin.