Arkadaşlar merhaba. Ben TTnet kullanıcısıydım. 2 yıllık taahhüt bitti ve şimdi uygun ve ucuz internet paketlerini araştırıyorum. ***** çok pahalı 69 lira fatura ödüyorum.
Aslında geçen Türknete geçtim dicem ama geçemedim, beni öyle pişman ettilerki aboneliğimi daha başlamadan iptal ettircem. Müşteri memnuniyetiymiş hizmetmiş bu konularla hiç alakası yok arkadaşların. Beni türknete geçiş yapmak için taahütüm bitince aradılar Dedilerki : 1 hafta içinde intenetinizi türknete geçircez ve 16mbs hızında sınırsız ayriyetende 3000 dk ev telefonu ile konusma bedava. toplamda 49 lira fatura ödüceksiniz dediler. Bende uygun olduğu için kabul ettim işlemlere başladılar. Ama hala 1 ay 10 gün oldu internetin geçişini yapmadılar. Bu kadar rezil bir firma olmaz. Bende başka firmayla çalışmak istiyorum.
En uygun olarak benim açımdan Uydunet vardı ama onunda bizim oraya bağlantısı yokmus. Webmaster 'ım aslında internetle işim çok oluyor ama genelde işte olduğum için sadece akşamları ve pazar günleri internet kullanıyorum. Siz bana ucuz ve uygun paket önerilerinde bulunabilirmisiniz arkadaşlar tskrler.